Mit jelentenek a zenében ezek a sorok?
Figyelt kérdés
Szeressük egymást gyerekek zenében mit jelentenek ezek a sorok.
"Az élet ugy is tovaszáll a sír magába zár"
"Szeressük egymást gyerekek hisz minden percért kár"
Köszi a valaszokat. Szep napot mindenkinek.😘❤️
2021. jan. 22. 14:49
1/4 anonim válasza:
Rövid az élet, élvezd ki! Szeressétek egymást! A minden percért kár szerintem arra utal, hogy kár az olyan percekért, ami nem így telik el.
2/4 anonim válasza:
Az élet túl rövid, és mind meghalunk, kár elvesztegetni ezt a rövid időt negatív dolgokkal, inkább szeressük egymást, a szeretet teljes életet ad.
3/4 A kérdező kommentje:
3-as én szépen tiszteletudoan kedvesen tettem fel a kerdest. Ezzel nem artottam neked, ez egy kerdes oldal, ha valamit nem ertunk meglehet itt kerdezni. De viszont veszem eszre sok ember kotozkodni jar ide, na menj innen szepen, jelenteni foglak. Szia.
2021. jan. 22. 15:46
4/4 anonim válasza:
A mélyértelmű dalszövegekből, versekből tulajdonképpen mindenki azt olvas ki amit akar, mindenki számára mást jelenthetnek.
Számomra is azt jelenti, hogy rövid az élet, szeressük egymást, ne gyűlölködjünk, pár évtized adatott mindenkinek.
Én is sokszor gondolkodok olyan dolgokon: minek kell gyűlölködni, direkt ellentéteket keresniük az embereknek egymással való kapcsolataikban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!