Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem válaszolt, ki volt...

Miért nem válaszolt, ki volt a bunkó?

Figyelt kérdés

Az eset a www.metnet.hu -n történt ahol a regisztrált tagok privát üzenetet küldhetnek egymásnak (de az az oldal teljesen másról szól, meteorológiáról).

És küldtem egy üzenetet az egyik felhasználónak, ezt írtam:

"Helló, én szoktam beszélni időnként a barátoddal, "XY-nal", és gondoltam rád is rádírok. Te már hallottál rólam a MetNeten, vagy láttad már a képeimet vagy valamit?"

Erre nem válaszolt, írtam mégegyet:

"Helló, miért nem válaszolsz? bunkó vagyok? ha az akkor bocsánat."

Ezután meg már le is tiltott már nem tudok neki üzenetet küldeni. De szerintetek mi lehetett a baja velem hogy nem válaszolt. Tegnap írtam rá először amikor azt írtam, elvileg nem is ismerhetett csak a nevemet hallhatta legfeljebb. Mi a baj azzal az üzenettel amit neki írtam?

2010. aug. 15. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
A barátja az a pasija? És mi közöd van a barátjához? És miért akartál beszélni vele?
2010. aug. 15. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:
nem a barátja a lényeg, az a haverja. és nem is a haverja miatt írtam rá, csak mondtam neki hogy szoktam a haverjával beszélni, ennyi. egyébként ez a gyerek és a haverja is felhasználó a MetNet.hu-n.
2010. aug. 15. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:
nem tudom mi baja lehet,ne foglakozz vele....
2010. aug. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!