Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak nekem fordul fel a belem...

Csak nekem fordul fel a belem ettől a cikktől?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem undorító, hogy mindenből pénzt akarnak csinálni az emberek. Szó szerint mindenből. Ennyire nincs emberség az emberekben? Ahol lehet keressük hogy lehet eltaposni és kizsigerelni valakit? Nem vagyok sem rendőrimádó sem rendőrgyűlölő (sőt, inkább nem szeretem őket mintsem szeretem őket) de ez gyomorforgató szerintem... Ti mit gondoltok?

2021. jan. 18. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább tenyérbemászó viselkedés
2021. jan. 18. 21:17
 2/3 anonim válasza:
100%

Egészen addig, amíg a cikk végére nem értem átéreztem a asszony fájdalmát és sajnáltam őket. Velünk is történt már hasonló, hogy egy váratlan "vészhelyzet" tönkretett egy karácsony utáni vacsorát a rokonokkal, amire egész nap izgatottan készültünk és vártuk.

De elolvasva az utolsó részt, hogy most sérelemdíjat követelnek tényleg vegyes érzelmekkel töltött el. Valahogy megkérdőjeleződött bennem az, hogy tényleg ennyire megviselte volna az asszonyt a dolog.

Szóval ha a belem nem is fordult fel a cikktől, de azért kialakult bennem is egy vélemény.

2021. jan. 18. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez valóban az alja.

El se akartam hinni...

2021. jan. 18. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!