Önkormányzattól állitólag kerestek ma azon a lakáson ahova be vagyok jelentkezve.Honnan tudhatom meg,hogy melyik osztályról és miért keresnek?
Figyelt kérdés
Albérletben élek a kislányommal de nem ott ahova be vahyok jelentkezve mert a tulaj nem engedi.Jár oviba a kislányom.Mindene megvan.Miért nem hívnak fel telefon? Nem kaptam levelet sem,és a védőnő sem szólt, hogy barmi probléma lenne.Nem értem ezt az egészet.2021. jan. 6. 17:35
11/17 anonim válasza:
Hogy lehetne mar a szallasado es a bérlő ugyanaz a szemely? Ne beszelj mar butasagokat.
12/17 A kérdező kommentje:
Ez ostobasag,hogy a szállásadó a bérlő is.A ház tulajának kellene aláírnia,és nekem,akár ideiglenes lakcímen is.
2021. jan. 6. 19:52
13/17 anonim válasza:
14/17 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni, én még erről nem hallottam.köszönöm.
2021. jan. 6. 20:54
15/17 anonim válasza:
Oké, legyen igazad (bár engem tényleg elhajtottak így a hivatalból, vicces hogy ők sem tudják mi van), de akkor itt jön a következő probléma:
"Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bérlő (vagy a lakás használatára feljogosított személy) részéről a bejelentkezéshez – a lakcímbejelentő lapon és személyes okmányain kívül – csupán a lakáshasználatot igazoló okirat bemutatása szükséges. Vagyis a bérbeadó külön hozzájáruló nyilatkozata nélkül is eleget tud tenni a bejelentkezésre vonatkozó törvényi kötelezettségének."
Kíváncsi vagyok, ha nem akarja engedni, hogy bejelentkezzen a kedves kérdező, vajon szerződésük van e a bérlésről? Ha ugyanis nincs, ugyanott vagyunk, feketén laknak ott.
16/17 A kérdező kommentje:
Van szerződésünk , de nem engedi hohy bejelentkezzünk.2015 óta vagyunk itt.
2021. jan. 7. 11:58
17/17 anonim válasza:
16. Akkor bemesz a hivatalba a szerzodessel a tulaj tudta nelkul es bejelentkezel. Kesz is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!