Szerintetek milyen volt az idei BUÉK 2021 a rádióban?
Én meghallgattam. Szerintem egy színvonaltalan, maximum a Hahota Magazinnal összevethető köpedelem volt. Amióta Fábry (mint Fidesz fan) kiadta a jelszót, hogy napi politika nem lehet benne, egy mélyrepülés. Még a vad szocializmusban is volt éle a kabarének, volt kormánykritika, odamondogatás. Az idén aztán lett volna miért odamondogatni, erre egy alánevetéses, ráadásul aláovációzott fos volt az egész. Milyen kabaré az, ahol egy Hajdú Balázs bekerül? A többi szereplő konkrétan a régi műsoraiból idézett (Aranyosi, Orosz), ráadásul Kőhalmi is nagyon erőltetett volt. Mindenki gondosan vigyáz, hogy ki ne ejtse azt, hogy Fidesz, mert repül, lásd Bödőcs. Az elismert (Bon-bon díjas és Karinthy gyűrűs) humoristák ha nem üvöltenek együtt a kormánypárti kórussal, akkor végük? Hogy adhatja Fábry ehhez a nevét? Mert azért ő jó előadó. Az alákevert mesterséges ováció (tele visító öregasszony hangokkal) pedig botrányos. Vida Péter bevezetője, amelyet negédesen elgajdol, egyszerűen a szakmailag nulla.
Tudom, aki nem akarja, ne hallgassa. De ez is a mi pénzünkből készült, a kutya mindenit!
Már régóta nincs szinte semmi műsor sehol.
Ami jó akad néha, az egy-egy jobb darab ismétlése, valami lehetetlen időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!