Igaz-e hogy pár éve mikor keresték a Frigyládát akkor elkezdett azon a területen remegni a Föld?
Összehozták, hogy mivel még a templom építése kezdödött el, így még nincs itt az idő?
2. HAMAROSAN lesz újra templom Izraelben a Szenthegyen szerintetek?
Nem hallottam ilyen földrengésről. Nem lesz már új templom, mert Jézus a templomot önmagára vonatkoztatta, Jézus a lerombolt templom, ami 3 nap alatt felépült újra. Ráadásul az igazi Templomot pont a zsidók rombolták le.
"Jézus azt felelte nekik: »Bontsátok le ezt a templomot, és én három nap alatt fölépítem azt!«"
Lesz újra Jeruzsálemben Templom, a zsidók erre készülnek, ismerik az erre vonatkozó próféciákat is, már az ószövetségi feltételeknek megfelelő vörös tehén is újra rendelkezésre áll, illetve genetikai kutatások alapján már kerestek Lévi családjából származó zsidókat is, akiket fel tudnak szentelni lévita papoknak, amikor a Templom elkészül.
Én vagyok az a templom...
Komolyra fordítva. Miért nem lehet felépíteni rombolás nélkül, ha ennyire sírnak utána?
3-as. Ez 2 éves cikk, a végén azt írják: "Hogy a tehén tökéletesre sikeredett-e, azt egyelőre szakértők vizsgálják."
Azóta rájöttek, hogy tökéletes vagy sem?
Amikor Jézus azt mondta, hogy "Rontsátok le a templomot, és három nap alatt megépítem azt", akkor nem a kőből készült jeruzsálemi Templomról beszélt, hanem a testéről! Ő nem volt Templom romboló, amely váddal meg is vádolták e beszéde alapján, akik nem értették meg őt.
János evangélium, 2. rész:
17
Megemlékezének pedig az ő tanítványai, hogy meg van írva: A te házadhoz való féltő szeretet emészt engem.
18
Felelének azért a zsidók és mondának néki: Micsoda jelt mutatsz nékünk, hogy ezeket cselekszed?
19
Felele Jézus és monda nékik: Rontsátok le a templomot, és három nap alatt megépítem azt.
20
Mondának azért a zsidók: Negyvenhat esztendeig épült ez a templom, és te három nap alatt megépíted azt?
21
Ő pedig az ő testének templomáról szól vala.
A jeruzsálemi Templom újbóli felépítéséről mind az Ószövetség mind az Újszövetség több helyen is beszámol. Ahogy Jézus feltámadásával is bibliai prófécia teljesedett be, úgy a Templom-hegyen felépülő Harmadik Templom is bibliai próféciák beteljesedését fogja elhozni. A pontos időt persze nem tudjuk, de előbb vagy utóbb minden bibliai prófécia be fog teljesedni, így a jeruzsálemi Templomra vonatkozóak is. Még az is, hogy az Antikrisztus be fog ülni a jeruzsálemi Templomba, és Istenként imádtatja magát.
A tökéletes vörös tehénről:
Isten gondoskodni fog róla, hogy mikor fölépül a jeruzsálemi Templom, akkor legyen majd egy ószövetségi rendtartás szerinti tökéletes vörös tehén, hogy a próféciák beteljesedjenek. Istennek gondja van rá, hogy az ő beszéde beteljesedjen.
Jézus idejében nem is létezett ilyen nevű hely hogy Jeruzsálem .
HieróSólyma néven futott a helység .
Nekem elég Jézus Krisztus egyszeri és tökéletes áldozata! Ezért nem járok például mise áldozatra sem. A misén a papok áldozatot mutatnak be az oltáron. Ez szerintem Jézus Krisztus egyszeri és tökéletes áldozatának ledegradálása.
Isten a Biblia alapján nem vetette el végleg Izraelt, helyre fogja őket állítani. Az Újszövetség szerint (Szent Pál levelei) is helyre fog állni a jeruzsálemi Templom is, és bele fog ülni az Antikrisztus, aki istenként fogja imádtatni magát. Végül Izrael szellemi helyreállítása is meg fog történni, amikor sírva fognak a zsidók megtérni Jézus Krisztushoz, mint ahogyan József testvérei is felismerték Józsefet Egyiptomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!