Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem találok egyetlen Megbízhat...

Nem találok egyetlen Megbízható Embert sem, vajon miért nem? És hogyan bukkanjak Olyanra?

Figyelt kérdés
Üdvözlés, és a mindig szeretett kérdezés... ez a kedvenc részem. Nos, az nem Személyiségi hibám, hogy nincsenek Barátaim, mert ugye ha akarnám alkalmazkodhatnék, s ha szeretném, akkor elmehetnék egy olyan helyre, ahol Baráti Társaságra, vagy ha haveri szinten lenne igényeim beszélgetni, akkor esedékessé lehetne annak a kivitelezése, lévén, hogy elsőnek Senki sem Elutasító, mert a közerkölcs feltételez jóhiszemet is Olyannal, Aki Elárvódott, és ezt azért, mert "Az" Önzőek Maguk Helyébe képzelve ha látnak, akkor hivatják hangsúlyozni a felsőbbrendűségük. Remélem. Chat-elek is, de nem vagyok annyiban Szerencsélt, hogy találjak egy főleg ŐSZINTE Embert, és legalább Velem kölcsönösen Önzőt, ne Egyedülit. Társaságot igénylek, és a jó szóra van szükségességem, és a bizonytalanságom is el akarom foszoltatni, de "A" Család nem jó TanácsAdó, mert az elfogultság Benük legjobban megteremtve él, persze csak Utánam a Magam Részére nézve. Úgyhogy tanácsot kérek, sőt javaslatokat, akár telefonszám, akár e-mail, akár egyéb elérhetőség alapján. Na majd most hátha lesz érdemleges válasz, és nem oldalakra való utasítások plusz hirdetésfeladásra buzgólkodtatások.... Abból meghagyok Másnak meghagyandót.
2010. aug. 12. 23:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
23%

am gondolkoztál már azon h kevesebb vörös bort igyál? :)

vagy esetleg elvégezd a 8 általánost?

vagy megkérdezhetem h miért írsz úgy mint egy fogyatékos?

az vagy?

2010. aug. 13. 01:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem van értelemszerűvé válva a Nyelv. Még mindig nem mondtad meg, hogy mi lészen lenni az Anyanyelved.
2010. aug. 13. 01:41
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem alkoholizálok. Magyar az anyanyelven, de erre fel nem írtam direkt le, nem pedig a konkrétságot akarva kierőszakolni Belőlem, mikor direkt értelmezve írtam, a fogyatékság pedig messzi álljon Tőlem....
2010. aug. 13. 01:53
 24/25 anonim ***** válasza:
Most ez vagy egy rohadt nagy kamu, vagy ha nem az, akkor azért nem barátkoznak veled, mert érthetetlenül beszélsz! Ezzel akarsz egyedi lenni, vagy mi? Ezzel max. hülye leszel, nem egyedi.
2010. aug. 13. 10:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Igazából a megfogalmazásodból nem igazán értettem meg, hogy mit is szeretnél pontosan.

Egy őszinte embert, azt igen. Ilyet egyébként lehet találni, de ahhoz alkalmazkodni is kell, amit a te szavaidból kivéve nem nagyon akarsz. Márpedig alkalmazkodni kell, mert ez egy társadalom, te pedig a társadalom őszinte embereivel akarsz kapcsolatba kerülni.

Mellesleg mit értesz őszinte alatt, Mondja meg, hogy büdös a szád vagy legyen veled együtt önző? Sajnos a kissé sajátos stílusod miatt nehéz értelmezni az olvasottakat. Nem akarok bukó lenni, de nem próbálnál meg alkalmazkodni a magyar helyesírás szabályaihoz?

2010. aug. 13. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!