Nem találok egyetlen Megbízható Embert sem, vajon miért nem? És hogyan bukkanjak Olyanra?
Figyelt kérdés
Üdvözlés, és a mindig szeretett kérdezés... ez a kedvenc részem. Nos, az nem Személyiségi hibám, hogy nincsenek Barátaim, mert ugye ha akarnám alkalmazkodhatnék, s ha szeretném, akkor elmehetnék egy olyan helyre, ahol Baráti Társaságra, vagy ha haveri szinten lenne igényeim beszélgetni, akkor esedékessé lehetne annak a kivitelezése, lévén, hogy elsőnek Senki sem Elutasító, mert a közerkölcs feltételez jóhiszemet is Olyannal, Aki Elárvódott, és ezt azért, mert "Az" Önzőek Maguk Helyébe képzelve ha látnak, akkor hivatják hangsúlyozni a felsőbbrendűségük. Remélem. Chat-elek is, de nem vagyok annyiban Szerencsélt, hogy találjak egy főleg ŐSZINTE Embert, és legalább Velem kölcsönösen Önzőt, ne Egyedülit. Társaságot igénylek, és a jó szóra van szükségességem, és a bizonytalanságom is el akarom foszoltatni, de "A" Család nem jó TanácsAdó, mert az elfogultság Benük legjobban megteremtve él, persze csak Utánam a Magam Részére nézve. Úgyhogy tanácsot kérek, sőt javaslatokat, akár telefonszám, akár e-mail, akár egyéb elérhetőség alapján. Na majd most hátha lesz érdemleges válasz, és nem oldalakra való utasítások plusz hirdetésfeladásra buzgólkodtatások.... Abból meghagyok Másnak meghagyandót.2010. aug. 12. 23:37
11/25 anonim válasza:
Az igazi barátság a tettekben mutatkozik meg, pl. ha téged megtámad 5 roma, akkor sem menekül el a barátod, hanem megvéd minden áron, vagy ha téged utcára tesznek, akkor ő befogad. Pénzt ad kölcsön következetesen és nem haragszik meg ha te nem tudod visszafizetni.
13/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Szóval én alapból olyan vagyok, hogy ha megígérek valamit, akkor azt be is tartom ha tudom, és nem vagyok félős sem :D
De mondom, hogy csak a tettekből derül ki, hogy ki az igaz barátod, én hiába mondanám szavakkal. Ha akarsz, akkor írj.
14/25 A kérdező kommentje:
de vajon hova illik írnom? és mit írjak?
2010. aug. 13. 00:31
15/25 anonim válasza:
00:23 Igaz, de a barátság akkor kezdődik, mikor ez kölcsönössé válik, a lényege egyformán adni és kapni. Különben nem beszélhetünk róla.
A megbízható emberekre nincsen ráírva, hogy hé, én az vagyok. Nehéz őket megtalálni, de akkor meg kell tartani. Azt mondják, az ember vagy őszine, vagy népszerű. Próbáltam mindketőt, és maradok az őszinteségnél. 18/L
17/25 anonim válasza:
Aranyosan fogalmazol...:)
Magyarországon élsz? Mi az anyanyelved?
18/25 A kérdező kommentje:
Egerben születtem, így magyar állampolgárnak vagyok számon tartva! A nyelv értelemszerűvé is van válva hát.
2010. aug. 13. 01:29
19/25 A kérdező kommentje:
00:43, az igazi Barátság akkor kezdődik...-Hm gondolod Te, de az egyforma részesedés meg mért legyen kimért?! A Barátság nem szigorít, remélhetőleg, és TÖRTÉNIK. És az is megeshetik, hogy van ilyen Sztár, hogy "A" "Legőszintébb". Egy Férfinak, mint Hitvese a korábbi mútban volt népszerű(BB) (:-)) "A" Kedvese a hódítási szezonban, amikor még nem "ismerte" az Alkalmi Hazug Énjét, jobbik esetben. Bár ha egy Színészről van szó, vagy egy tipikus Olyanról, Aki dacolva érzi Magát nagyra, ami egy Primitív Személyiségkimutatás, és Valakinek az tetszik, akkor talán az, mint a Lánynak szeretett Őszintesége tetszett, amiben Ő ÉrdekEmber, és népszerűségi Személyként érzi a kibontakozását: Magát.
2010. aug. 13. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!