Homoszexualitás és a testépítés?
Ti hogy viszonyultok a melegekhez a konditeremben?
Zavar, feszélyez titeket pl az öltözőben a tudat hogy egy meleg pasi is éppen ott öltözik?
Illetve ismertek homoszexuális testépítőt?
Honnan lehetne tudni, ki homo és ki hetero, hanem reklámozza?
Másrészt megettöl függetlenül is miért zavarna?
Egy öltözöben nem a másikat nézegetik, hanem öltöznek.
Szerintem nagyon cuki vagy.
Sanyi, 32 éves
En nem szoktam pl alsónadrágig vetkőzni alalpból, sem ott tusolni. Tudom, undorító, de otthon sokkal jobb fürdeni. Mellesleg csomó mindenki van, aki letolja a boxert, de nem néz oda senki. Szerintem nem egy olyan “húsagy” lenne, aki nem díjazná, ha egy r*tyi nézi őket.
Az emberek sportolni, kikapcsolódi, önmagukat fejleszetni járnak edzeni,és nem kukkolni. Nudistastrandra sem fa**t verni jársz (remélem)
Én úgy érzem, a meleg ismerőseim zömét a konditeremből ismerem. A maradékot pedig a bölcsészkarról... Engem rohadtul nem érdekel ki mire gerjed. Az sem érdekelne ha koedukáltak lennének az öltözők. És mondhatnám, hogy nem azzal vagyok elfoglalva, hogy... de az kamu. Mert hogy olyan sokszor voltam már és olyan sok helyen kondiztam... hogy szerintem az összes lehetséges lelkiállapotomat megmutattam már a közegnek minimum 100*. Így bizton merem állítani, hogy pont nem érdekel az egész. Amúgy pedig feltűnik, hogy ki melyik kapura játszik. De ha már zavaró tényezők.. engem jobban zavarnak azok a középkor környéki fazonok, akik nemi irányultságtól függetlenül viszlatnak öltözés közben, majd kérdések garmadáját intézik felém... ráadásul azonnal spanciként kezelnek és onnantól kezdve bratyizós cimbinek. Ez sokkal sokkal fárasztóbb, mint az, hogy, a kérdés jellegénél maradva, egy-egy meleg ott öltözik mellettem... És sok mindent láttam már a 18 kondi öltözökben töltött évem alatt, de levakarhatatlan primitív, bunkó meleget még nem.
Mondjuk gondolom lejött, hogy én egyáltalán nem vagyok homófób. Nyilván ha az lennék, ez egész másként éleződne. Arról viszont nincs infóm, hogy mennyi homófób jár ilyen helyekre. Mert hogy ugyan gyakoriak az efféle viccelődések, paródiák.. de azok az emberek akik ilyesmiket csinálnak általában hozzám hasonlóan nyugodtan elvannak mindenki mellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!