Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A rockereket miért tàrsítjàk...

A rockereket miért tàrsítjàk állandóan koponyàkkal?

Figyelt kérdés

Pl a legtöbb "rockos" pólón koponya van. Miért? A rocknak semmi köze a satànizmushoz stb...

Magamat rockernek tartom, de ezt sosem értettem.

2020. dec. 22. 21:48
 1/3 anonim válasza:

Én is rocker vagyok, és csak a legritkább esetekben vagyok oda a koponyákért. Sokan mások viszont szeretik őket, úgyhogy gondolom, akik a pólókat gyártják, megpróbálják ezzel csalogatni a vevőket🤷

Persze ez nem biztos, csak egy elmélet.

Egyébként rengeteg más koponyás termék is van, amikkel leginkább a rockereket célozzák meg.

Amúgy a koponyáknak mi köze a sátánizmushoz, hogy pont azt említetted meg?

És az mit jelent, hogy magadat rockernek tartod? Csak furcsa a megfogalmazás, nem értem. Akkor most az vagy, vagy sem?

2020. dec. 22. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak egyfajta szimbólum, semmi több, mert az élet negatív dolgait is megéneklik, amiket pl. koponya is jelképez, ezért lehet látni több zenekar néhány albumán, pólóin. Sátánizmushoz semmi köze a rock zenének. Még az ördög is csak a rossz szimbólumaként jelenik meg bizonyos rock/metál együttesek számaiban, nem azért, mert őt tartanák a jónak, akkor sem, ha az tűnne ki a szövegből, csak irónia. (Kivétel esetleg néhány black/death metál együttes esetén.)

Én is rock zenét hallgatok, sőt vallásos is vagyok.

2020. dec. 22. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennél is érdekesebb, hogy a motoros cuccokon meg lángnyelvek vannak. Pedig a benzin meg a nyílt láng nem túl jó kombináció.
2020. dec. 23. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!