A rockereket miért tàrsítjàk állandóan koponyàkkal?
Pl a legtöbb "rockos" pólón koponya van. Miért? A rocknak semmi köze a satànizmushoz stb...
Magamat rockernek tartom, de ezt sosem értettem.
Én is rocker vagyok, és csak a legritkább esetekben vagyok oda a koponyákért. Sokan mások viszont szeretik őket, úgyhogy gondolom, akik a pólókat gyártják, megpróbálják ezzel csalogatni a vevőket🤷
Persze ez nem biztos, csak egy elmélet.
Egyébként rengeteg más koponyás termék is van, amikkel leginkább a rockereket célozzák meg.
Amúgy a koponyáknak mi köze a sátánizmushoz, hogy pont azt említetted meg?
És az mit jelent, hogy magadat rockernek tartod? Csak furcsa a megfogalmazás, nem értem. Akkor most az vagy, vagy sem?
Csak egyfajta szimbólum, semmi több, mert az élet negatív dolgait is megéneklik, amiket pl. koponya is jelképez, ezért lehet látni több zenekar néhány albumán, pólóin. Sátánizmushoz semmi köze a rock zenének. Még az ördög is csak a rossz szimbólumaként jelenik meg bizonyos rock/metál együttesek számaiban, nem azért, mert őt tartanák a jónak, akkor sem, ha az tűnne ki a szövegből, csak irónia. (Kivétel esetleg néhány black/death metál együttes esetén.)
Én is rock zenét hallgatok, sőt vallásos is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!