Így állandóan elérhetőnek mutat facebookon? Vagy hogy működik ez?
Sokszor napokig "nyitva hagyom" a facebookot.
Mármint ezt úgy értsétek, hogy csütörtökön voltam melóban, ott nyitva hagytam a böngészőt, abban meg megnyitva a facebookot. Azt letettem a tálcára, lezártam Win+L-el a gépem és azóta úgy van.
Így most azt jelzi az ismerőseimnek, hogy éjjel nappal fent vagyok? Vagy hogy van ez?
Nem. Ha nem aktív az oldal, teszem azt, nincs megnyitva, és nem történik aktivitás: billentyű leütés, egér megmozdítása, akkor NEM mutat elérhetőnek. Viszont, ha például egy auto-refresh kiegészítőt feltelepítesz, és beállítod egy bármely facebook oldalnál (mobilos verziót ajánlom, a kisebb adatforgalom érdekében), hogy kb. 1 percenként frissítse az oldalt, akkor attól függetlenül, hogy elől van-e az ablak, vagy tálcán, zárolva van-e a gép, vagy sem, mindig elérhetőnek fog téged mutatni. Nekem is így van, mert utálom, hogy mindig látják, mikor vagyok ténylegesen fent, és mikor nem. :)
Másik megoldás: rakd fel a windowsos Messenger appot, és lépj be, hagyd nyitva (előtérben, nem lezárni a gépet!). Ekkor is folyamatosan elérhetőnek fog mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!