Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez miért jó? Kifejtve lent.

Ez miért jó? Kifejtve lent.

Figyelt kérdés

Itt találhatók képek, a képek alanyaira gondolok:

[link]

Nem vagyok különösebben vaskalapos, nincs kifogásom 1-1 ízlésesebb fülbevaló ellen, de nem értem, ezek miért jók. Megindokolná valaki?

2010. aug. 12. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
ezek hogy kapnak munkát?:O
2010. aug. 12. 21:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Jobban izgat, hogy miért kell ezt csinálni... De, igen, nekem mindegy, hogy ki mit csinál a saját testével, mielőtt jönnének az okosok leordítani, egyszerűen csak szeretném megérteni, hogy ez miért jó.
2010. aug. 12. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érted miért csinálják ezt magukkal?

Egy része: Mert tetszik nekik. Van egy jópár köztük ami nem néz ki rosszul, szóval ez olyan mint valakinek a lada tetszik neked a suzuki.

Többi része: -Mert így nem néz ki úgy mint más, kiakar tűnni a tömegből, blabla.

-Ha valami ékszert hordasz, az ad hozzád valamit, benned van az az érzés hogy "fülbevalóm van". Ez egy ideig tetszik, ezt túlozhatják ők el szerintem.

2010. aug. 12. 22:09
 4/8 Harrr ***** válasza:
100%

Ezek sehogy. Nálunk jelentkezett két ilyen szépség, egy kikötésünk volt. Munkaidőben piercingek ki, hajat összefog, minden fölösleges lánc vas stb kint marad, munkaruha kötelező.

Megköszönték a lehetőséget és hazamentek.

2010. aug. 12. 22:11
 5/8 anonim válasza:
93%
szerintem ma'r nem tudja'k hogy,hogy hivja'k fel magukra a figyelmet.Az ienekkel nagy baj van.En is szeretem a pirszingeket de ez ma'r re'miszto aki ieneket tetet maga'ba annak valami van az agya'val.
2010. aug. 12. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Feltűnési viszketegség. Nekem sok könyvem van,ami az indiánok,négertörzsek életéről szól. Igaz,hogy ezek már elég régiek.

Ezekenél a törzseknél volt szokás a fül meghosszabbítása, az alsó ajakba tányér tevés(tányérajkúaknak is nevezték a törzset). A fiúkat a féfivá avatáson sebekkel látták el stb. A tetoválás gondolom a törzsi festékek helyett van.

Remélem,hogy a nők nem fogják azt a törzset utánozni,ahol a nők nyakára 20-30 aranykarikát tesznek. Így igen hosszú nyakuk van,de a karikákat soha nem vehetik le. Volt,akinél megpróbálták,és eltört a nykcsigolyája.

Bár az ilyen ostobkért talán nem is lenne nagy kár.

2010. aug. 12. 22:20
 7/8 anonim válasza:
Nekik ez tetszik.Mindenkinek más tetszik.És ők így érzik jól magukat valahol csak találnak állást.Nekik vagyis a többségnek tetovló szalonja van gondolom vagy valami olyan állás ahol nem látják az emberek oda csal felveszik őket ha jóarc a főnök:D
2010. aug. 12. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, épp ez a sokkolás a cél.
2010. aug. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!