Ez miért jó? Kifejtve lent.
Itt találhatók képek, a képek alanyaira gondolok:
Nem vagyok különösebben vaskalapos, nincs kifogásom 1-1 ízlésesebb fülbevaló ellen, de nem értem, ezek miért jók. Megindokolná valaki?
Úgy érted miért csinálják ezt magukkal?
Egy része: Mert tetszik nekik. Van egy jópár köztük ami nem néz ki rosszul, szóval ez olyan mint valakinek a lada tetszik neked a suzuki.
Többi része: -Mert így nem néz ki úgy mint más, kiakar tűnni a tömegből, blabla.
-Ha valami ékszert hordasz, az ad hozzád valamit, benned van az az érzés hogy "fülbevalóm van". Ez egy ideig tetszik, ezt túlozhatják ők el szerintem.
Ezek sehogy. Nálunk jelentkezett két ilyen szépség, egy kikötésünk volt. Munkaidőben piercingek ki, hajat összefog, minden fölösleges lánc vas stb kint marad, munkaruha kötelező.
Megköszönték a lehetőséget és hazamentek.
Feltűnési viszketegség. Nekem sok könyvem van,ami az indiánok,négertörzsek életéről szól. Igaz,hogy ezek már elég régiek.
Ezekenél a törzseknél volt szokás a fül meghosszabbítása, az alsó ajakba tányér tevés(tányérajkúaknak is nevezték a törzset). A fiúkat a féfivá avatáson sebekkel látták el stb. A tetoválás gondolom a törzsi festékek helyett van.
Remélem,hogy a nők nem fogják azt a törzset utánozni,ahol a nők nyakára 20-30 aranykarikát tesznek. Így igen hosszú nyakuk van,de a karikákat soha nem vehetik le. Volt,akinél megpróbálták,és eltört a nykcsigolyája.
Bár az ilyen ostobkért talán nem is lenne nagy kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!