Fiúk, lányok! Ti hogy vagytok ezzel? Party, buli stb? (Lent->kifejtve)
Nem biztos, hogy ebben a témakörben elég válaszolóra lelek akik ebben érintettek, de mindenféle külső véleményre is kíváncsi vagyok melyik helyesebb és kinek melyik jön be jobban :)
Nos a kérdés: Akik cicababásan öltöznek minden héten partyznak, mindennap barátnőivel shoppingolnak, buliznak szóval pezseg az élet úgymond.. Vagy akik néha eljárnak bulizni, barátaik is vannak de ugyanolyan beütésűek mint te, hogy néha buli szóval mindent mértékkel, melyik jön be nektek jobban? Meg nem igazán értem.. Honnan szednek annyi pénzt, hogy folyton felutazzanak a fővárosba bulizni, vásárolni ennyit/ennyiszer? Meg nem értem, hogy a szüleik miért nem figyelnek rájuk oda jobban és hogy lehetnek ilyen engedékenyek? Meg amely csajok úgy néznek ki ahogy.. engem szüleim már laposra vertek volna. És rengetek ilyen gyerek van hogy lehet ennyi szülő ilyen felelőtlen? Épp nem rég volt egy kérdés, hogy egy anya dicsekedett, hogy a lányának már mennyi pasija volt és mind ilyen tudatlan partyarc, ezeknek a szülőknek még tetszik is, hogy a lányuk egy .....???? Nem értem ezt az egész helyzetet...
nyugi,pár év és ezekre az "iskolai sztárokra" a kutya se fog emlékezni ;)
apum is nagy arc volt akkoriba,mostmeg azok,akikkel jóba volt,azokkal szinte alig beszél,felnőttkorára lettek uj emberek akiket megismert
Nos, hidd el, én nálad is jóval elveszettebb vagyok. A különbség az, hogy én évek óta dacolok ezzel az életérzéssel, nem vagyok hajlandó ilyen üresfejű lenni, és el is ítélem az ilyeneket. Ki is utáltak érte anno...:(
Hát nem tudom. Őszintén szólva komoly kételyeim támadnak mostanában, azt látva, hogy ők remekül elvannak, én pedig csak tengetem a napjaimat. A szülők egy része meg úgy hülye, ahogy van. Ebből a szempontból szerencsés vagyok:D Ha érdekel, elküldöm neked privátban a blogom címét (nem akarom itt reklámozni), ahol kiterjedt véleményt írok ezekről a sekélyes barmokról.
Fel a fejjel! (vak vezet világtalantXD)
17/f
(Engem erdekelne a blogod, 17/f! :))
Hat nem tudom, en 19 vagyok, nalam totalisan kimaradt ez a bulizos korszak. Asszem 14 evesen voltam egy sulidiszkoban, fel ora utan bogtem hivtam fel anyam, h vigyen haza, en ezt nem birom... Hidd el, lehet, h most hu de jol erzik magukat, de... Nezd csak meg majd oket 5-10 ev mulva... :S
Én olyan ember vagyok, akire aztán tényleg nem figyeltek a szülei, első volt a munka, aztán valahol a sor legutolsó láncszemeként ott volt/van a gyerek. Ha dolgoznak, van pénz, van siker, a gyereknek is jut arra, hogy fel utazzon a városba, vagy lehet, hogy városban lakik, nem számít, hogyha taxizni kell, hisz költhet arra is. Elmegy vásárolni, vesz sok szép dolgot, amit csak egyszer használ. Két évig én is ezt játszottam, miért ne költhetném el azt a pénzt amit már megkaptam, a szüleimet úgysem érdekli. Mondanom sem kell, úgy is öltöztem, volt szép hosszú hajam, műkörmeim, mindennapra új cipő, táska, ruha, a legmárkásabb cigi, a legdrágább bulis helyek. Tényleg pezsgett az élet, imádtam.
Aztán egy olyan társaságba keveredtem, ahol nem volt nagy szó a pénz, mindenki megtanult bánni vele, nem szórták, de mindenük megvolt. Soha nem tettek megjegyzést a külsőmre, de elég kívülállónak éreztem magamat a folyamatos csillogással. Végülis nap közben normális ember módjára öltözöm, igaz a tűsarkú cipők megmaradtak, tekintve, hogy 158 cm vagyok, nekem ez kell ahhoz, hogy jól érezzem magamat. A maximum a sarkát illetően a 12 cm. Ezzel bőven átlagos a magasságom.
Az, hogy eljárnak bulizni, most kiélik magukat, aztán 25-26 éves korukra kiégnek, nem lesz ott a szülő, aki támogatja őket, viszont tanulni meg nem tanultak eleget ahhoz, hogy maguknak felépítsék a megfelelő világot. Én is jártam/ok bulikba, de mellette 5.0-s átlagom van/volt.
Az a baj ezekkel a gyerekekkel, hogy nem tudnak megfelelően szocializálódni, nem tudják mi a helyes, de ha segítő szándékkal odamész hozzájuk elküldenek, hogy mit pattogsz.
A szülők meg, azért büszkék, mert ők maguk ezt látják helyesnek, valószínűleg ők sem szocializálódtak helyesen.
Igaza van az első válaszolónak, évek múlva a kutyát sem fogják érdekelni, a régiek lesz*rják majd őket, az újak pedig azért nem fognak velük foglalkozni, mert nincs unalmasabb annál, amikor egy ember csak a múltjáról tud mesélni, jövője, tervei nincsenek, a múltban él, és nem halad sehová.
Ha egyéb kérdésed van, vagy valamit esetleg kihagytam, keress meg nyugodtan, illetve itt is szívesen válaszolok.
21/L
Kíváncsi vagyok a blogodra, írj priviben légyszíves :) Köszi!!!
Köszönöm a válaszokat is, kedves utolsó a te sztorid is nagyon érdekelne részletesebben, ha gondolod privátban te is megírhatod :) Köszi nektek!
Én is kívácsi vagyok a blogra! Engem is foglalkoztat a téma. Én sosem voltam ilyen. Alkoholt inni is a 18-adik évemben keztem el. Néha megyünk szórakozóhelyekere a barátaimmal (igazi barátok) de sohasem diszkóba.
20L
Remélem nem minősül reklámnak:
www.jasonblogja.blog.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!