Fiúk, lányok! Ti hogy vagytok ezzel? Party, buli stb? (Lent->kifejtve)
Nem biztos, hogy ebben a témakörben elég válaszolóra lelek akik ebben érintettek, de mindenféle külső véleményre is kíváncsi vagyok melyik helyesebb és kinek melyik jön be jobban :)
Nos a kérdés: Akik cicababásan öltöznek minden héten partyznak, mindennap barátnőivel shoppingolnak, buliznak szóval pezseg az élet úgymond.. Vagy akik néha eljárnak bulizni, barátaik is vannak de ugyanolyan beütésűek mint te, hogy néha buli szóval mindent mértékkel, melyik jön be nektek jobban? Meg nem igazán értem.. Honnan szednek annyi pénzt, hogy folyton felutazzanak a fővárosba bulizni, vásárolni ennyit/ennyiszer? Meg nem értem, hogy a szüleik miért nem figyelnek rájuk oda jobban és hogy lehetnek ilyen engedékenyek? Meg amely csajok úgy néznek ki ahogy.. engem szüleim már laposra vertek volna. És rengetek ilyen gyerek van hogy lehet ennyi szülő ilyen felelőtlen? Épp nem rég volt egy kérdés, hogy egy anya dicsekedett, hogy a lányának már mennyi pasija volt és mind ilyen tudatlan partyarc, ezeknek a szülőknek még tetszik is, hogy a lányuk egy .....???? Nem értem ezt az egész helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!