Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha látnál a családja nélkül...

Ha látnál a családja nélkül sétáló 30 év körüli jól öltözött nőt, aki összeesik, de még magánál van, segítenél neki?

Figyelt kérdés
Azaz odamennél -e hozzá, megkérdeznéd, hogy mi baja és miben tudsz neki segíteni vagy hagynád másokra, hátha más segít és szépen elsétálnál mellette?
2010. aug. 12. 17:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%
22:24 - Ha már a hajléktalanokkal jössz, akkor úgy tűnik, a pesti hajléktalan is más, mint a vidéki, tudod, akárhogy tele is vannak a szállók, de télen kocsival járnak, hogy összeszedjék a hajléktalanokat, hogy ne fagyjanak össze az utcán, és van olyan, aki nem hajlandó bemenni a szállóra. Csak annak lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek azok, akik tudnak. Ehhez az kell, hogy legyen, aki tud, és legyen, aki fogadja a segítséget.
2010. aug. 12. 22:38
 22/24 anonim ***** válasza:
19:23 - Ha máskor is ilyen nyanyusszal futsz össze, akkor a megjegyzéseire mondd azt, hogy "ezek szerint én x évesen öreg vagyok, igaz?" Én ezt tenném, talán visszafogná magát kicsit, ha már segítséget kap.
2010. aug. 12. 22:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem Bp. És sötétben autóztam haza és az árok szélén feküdt egy ember, külsejét nem láttam mert nem volt lámpa csak ahogy elhaladtam mellette láttam, hogy ott fekszik. És mivel nem reagált (jó nem mentem annyira közel, mert a kicsi gyerekeim ott ültek a kocsimban és késő este volt, világítás nélküli elhagyatott utcán, de a úgy gondoltam, ha hívom a mentőket teszek kisebb kárt- soha nem bocsátottam volna meg, ha olvasom, hogy meghalt az árokparton valaki- én meg láttam, hogy ott fekszik)hívtam a mentőt és amíg vártunk, én a kocsimban, kipihente magát, észhez tért és elbotorkált. akkor láttam igazán, hogy kicsit elfáradt és csak megpihent. De ugyanúgy hívnám a mentőt. Ja és beszóltam a mentőknek, köszi ne jöjjenek mert feléledt az ember. Megköszönték az infot és nem jöttek ki végül is.

Egyébként apósom gyakran hajléktalan külsejő, láthatóan részeg és semmi baja nincs csak Parkinson kóros és agyvérzése volt. De végülis jól ellátja magát, egyedül öltözik és így gyakran sikerül neki nem épp megfelelően (pl be nem fűzi az övet, csak a derekára köti, így lecsúszik a nadrágja, de feküdt már le anyósom rózsaszín pizsamájában is) és a Parkinsonosok úgy néznek ki mint akik részegek, mert dülöngélnek. Most akarnak valami kártyát számukra, hogy ne lehessen összetéveszteni őket egy részeg emberrel.

2010. aug. 13. 00:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, és rögtön hívnám a mentőt.
2010. aug. 13. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!