Mit ajándékozzak a Dél-Korea mániás bátyámnak karácsonyra?
(Nem nagyon tudtam eldönteni melyik kategóriába rakjam a kérdést)
21 éves és nagyon szereti Dél-Koreát és a vele kapcsolatos dolgokat. Én viszont semmit nem tudok róla, de úgy gondolom ha valami ehez kapcsolódó dolgot vennék neki karácsonyra akkor annak biztos örülne.
Koreai filmek, sorozatok által ismerte meg Dél-Koreát és úgy megtetszett neki, hogy elkezdte megtanulni a nyelvet, idő hiány miatt ezzel nem sokra jutott, viszont tanulmányozta és sokat olvasott a kultúrájukról meg magáról az országról.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, de max 20 ezer forintot tudok költeni.
vércsoport súly? gratulálok látszik nagyon ott éltél... -_-" először is a korodat kérdezik meg mert senior alapú patriarchális társadalom...
személyeskedés? lássunk csak...
"Ahelyett, hogy belekötsz olyanba, amihez nem értesz annyira, miért nem válaszolsz inkább te is? -.-" "
abszolut nem írtam a koreai dolgokról semmit hanem azt írtam hogy fiú nem fog használni sminket... itt csak te kezdted a személyeskedést hogy én most mennyit is értek hozzá vagy sem meg alapból nem kötekedtem hanem azt írtam "3-as valószínüleg nem a kpop-ot szereti hanem a koreai kulturát" mivel a válaszoló nem írt abszolut kpop-ról a koreai kultura nem kpop-ról szól... -_-"
1. te feltételeztél rólam valamit amiről nem is írtam (akkor) azaz személyeskedtél
2. nekem mondod hogy én írok össze vissza mikor te írsz össze vissza mindent! ahogy mondtam gyakorin nem tudsz törölni és módosítani!
3. ismét személyeskedsz hogy milyen is vagyok és mekkora az intelligenciám...
4. igaz én folytattam a vitát de én csak az itteni helyzetről beszéltem hogy az itteni srácok nem fogják magukat sminkelni amit te személyes sértésnek vélted mert nem tudsz mondatot elemezni...
5. megint személyeskedés és álszentség hogy nekem mondod hogy nem tok mondatot értelmezni mikor te abszolut nem tudtad elemzni hogy most oppáról beszélek vagy pedig a magyarokról még ha amúgy qurvára is egyértelmű... ":D
6. ha még legalább nem beszélnél össze vissza akkor mondanám oké de így...? súlyról és vércsoportról beszélsz miközben már egyből a korodat kérdezik meg... hal diétáról beszélsz miközben az egész keleti ázsiai ország (kivéve Kína) a tengeri ételeken alapszik! és nem azért esznek halat mert diétáznak hanem mert azaz elsődleges élelmi forrásuk...! (meg a szója)
sajna ha kint éltél volna akkor tisztában lennél ezekkel a dolgokkal és nem beszélnél össze vissza...
A kort nem írtam, mert alap dolog. Magyarországon is megkérdezik. Nem csak kortól függ az alá-fölérendeltség. Hanem társadalmi státusztól is. A főnököd is feletted áll. Ha ennyire belemennél.
A stílus: én nem írtam rád csúnya dolgokat, hanem azt írtam, hogy az írásaid alapján nem tudod annyira és többször írtam, hogy én nem Youtubról tudom ezeket, hanem koreaiakkal és ott élő magyarokkal beszélgetek (Kakaotalkon, Facen) és Szöulban tanultam.
Te meg a koreaiak szavát hazudtolod meg és az az igaz, amit te írsz?
Ebbe te belegondolsz egyáltalán?
Miért nem üzenetben írtál? Ezt sem fogtad fel, itt rontjuk tovább a levegőt..
Nem sminket írtam, hogy használjon, hanem pl. krémet és azt sem muszáj. Javaslat volt.
Amit írtam, de neked mindent 100-or kell elismételni, aki szereti Dél-Koreát, azok közül 80%kok a kpopot is szereti, vagy amiatt ismeri az országot.
Ezt több csoportból, Koreai kúlturális központból és a koreai eseményeken hallottakból gondolom. Látod én indoklom is amiket írok. Te csak írsz valamit, amit TE gondolsz, de kutatás nincs mögötte.
Én mindent megindokoltam amiket írtam és többször is leírtam. De te egyszer sem fogtad fel, szerintem soha nem is fogod.
Te írtál csúnyákat rólam, nem reagálva a tapasztalataimra, akkor mit vársz? Én kedves legyek veled? Azt kapod, amit adtál.
Oppa? Megint látszik, hogy nem értesz hozzá. Ott is ritkán hívják így a fiúkat, (idősebb testvér, aki tetszik neked) mert kínosnak gondolja mind a kettő. Ezt inkább fiatalabbak szokták, párok. Gondolom ezt is sorozatból és Youtubról tanultad.
Írtam, hogy a halat azért említettem, mert mindenki eszi és egészséges. Ezt sem láttad?
Szerinted amit a koreaiak mondanak nekem, hogy ott éltem és az a 3 ember aki itt írt nekem, hogy milyen buta és alpári vagy, az mind hazugság.
Ki vagy te, talán be kéne mutatnom az iskolai papírjaim, képeimet, beszélgetéseket, hogy te elhidd és beszélgetni lehessen veled? :D
Nem tudod felfogni és elhinni amit írok. Akkor minek vitatkozol?
Mikor fogod abba hagyni? Mert, ha írsz én megtisztellek, hogy válaszolok, de ez már nagyon zavaró. Gondolom a kérdező is szomorú, hogy ez lett itt.
MEGINT leírom ezt IS, ha beszélgetni akarsz, üzenetben írj.
Mert más nem kíváncsi erre és rontjuk a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!