Lehet egy 14 éves lány rocker?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 12:47
21/32 anonim válasza:
E'n is szeretem a rockot de nem azt a keme'nyet mindt pld:power metal,tankcsabda,emperor,katamenia stb.Az olyant szeretem mindt a bikini,omega,ossian,republik,karpatia ezekre is lehet rockozni csak ha sokat rockozol masnap egy kicsit nehez lessz felkelni.Ma'r csak aze' mert a fejedet alig fogod tudni mozgatni mindt ha gipszbe lenne'l olyan lessz.Csak tapasztalatbol mondom.
22/32 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi:)
2010. aug. 12. 23:34
23/32 anonim válasza:
15:03 vagyok
Nekem írtad, hogy adjam meg a címemet ?
Inkább küldj privit, nem használom az MSN-t :)
Várom a leveled.
24/32 anonim válasza:
Miért ne én csak 13 vok és már rokker vok külfőldön de az most komoly
25/32 anonim válasza:
Én is az vagyok (vagyis ilyen hungarista-rocker =)) miért ne lehetne, szerintem ezzel nincs semmi baj... kicsit kilógok a sorból, a suliba kevés rocker van, de szerintem éppen az a jó ha valaki egyedi, és felvállalja a stílusát. 15/L
27/32 anonim válasza:
nem lehetsz mert a törvény bünteti...:DDDDDD
de én is rocker vagyok...és remélem sosem növök ki ebből a jó állapotból....
14/F
R'N'R' 4 ever
28/32 anonim válasza:
Mi ez a ki növöm, meg ilyenek?? Ha meg szereted a rockot azt mindig szeretni fogod. :D A másik h nem feltétlenül kell fekete cuccokba járkálni, mert nem az dönti el h rocker vagy, egy öltönyös ember is simán lehet rocker. Nappal meló az irodában, este zúzás a koncerten...
"Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Rockerek!" ennyii :D
29/32 anonim válasza:
Én már 9 éves korom óta az vagyok :) És most vagyok 13..
Faterom is az..szaltőle örököltem..Először inkább Emo voltam,és abbol lettem rocker.. :)
:D
30/32 lacef50 válasza:
Miért ne lehetnél? Inkább rocker legyen az ember és jó zenét hallgasson, ne pedig SP-t meg a többi szrt. Én 3 éve vagyok az, félhosszú barna hajam van és nem járok mindig feketében, mert piszkosul melege lesz az embernek egy idő után :D Bátran légy az! \m/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!