Lehet egy 14 éves lány rocker?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 12:47
1/32 anonim válasza:
Mért ne lehetne? Én is az voltam.
De szerintem kinövik az emberek..Mint sokan ezt a peace mániát.
17/l
2/32 A kérdező kommentje:
Aha,értem köszi!
2010. aug. 12. 12:56
3/32 anonim válasza:
Én kb. 12-12 éves koromban kezdtem. Szerencsére még nem hódoltam be ennek a hiphopp/pop-szubkulturális járványnak :-DD.
4/32 anonim válasza:
első: aha !...a divatember elmegy..
egyébként én is 14évesen "csöppentem bele" ebbe az egészbe :)
28/f rocker
5/32 A kérdező kommentje:
:D:D
2010. aug. 12. 13:10
6/32 anonim válasza:
Most utálni fogtok, de szerintem nem teljesen stimmt az, ha felnőtt létére valaki "rocker". Csak nekem gáz látni azt, ha egy elegáns felnptt férfi mellett elcaplat egy 40 éves hosszúhajú, bakancsos, fekete farmeros, feketepólós "rocker"?
7/32 anonim válasza:
Első vagyok:
2-3 éve nem volt divat,mindenki utálta a rockereket...főleg ezek a rapp mániás cigányok -.-"
Amúgy most is hallgatok még Sum 41-t vagy Greenday-tx (és még van pár) csak nem úgy öltözök.
8/32 A kérdező kommentje:
De kimondta hogy 40 éves koromba is rocker leszek?
Addigra lehet hogy megunom vagy valami!Én eddig még nem láttam 40 éves rockert!(Kivéve fiút)
2010. aug. 12. 13:16
9/32 anonim válasza:
Kedves utolsó, nekem meg az fáj, ha egy fiatal huszon egy-két éves srác 0-24ben öltönyben feszít, mert hogy ő húú de komoly...de sztem inkább kissé karótnyelt.
Amúgy kedves kérdező!Miért ne lehetne??
10/32 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom az olyan furcsa lenne! :D:D
2010. aug. 12. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!