Szerintetek hogyan halt meg vagy meghalt Novozánszky Fanni???
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok vajon mi történt vv fannival szerintetek megölték elrabolták vagy mi történhetett vele??2020. nov. 11. 16:39
21/31 A kérdező kommentje:
durva de az ezért más eset
2020. nov. 12. 10:08
22/31 anonim válasza:
Igen más. De egy gyilkos mindig tagad.
Fanninál egyértelmű a helyzet. Sajnos ő is hibázott azzal, hogy elmondta miért csinálja ezt a munkát illetve, h mire gyűjt pénzt, és h már megvan rá az összeg. Erre jött egy pszichopata akinek kellett a pénz, erre megölte, megverte, majd a testét úgy elrejtette, hogy soha nem tudjuk meg holvan. A videó nem hazudik! Mikor meghal a lány egyértelműen el kellett rejtenie a holttestet, hogy ne maradjon bizonyiték... szomorú
23/31 A kérdező kommentje:
de azaz miért tagad hisz ugyis börtönbe van miért mi történne ha bevallaná semmi akkor sem vernék meg vagy történne vele más dolog !! lehet nem ő ölte meg furcsa ez az eset
2020. nov. 12. 13:38
24/31 anonim válasza:
Számomra az a furcsa hogy még mindig nem tört meg és vallott be mindent.
25/31 anonim válasza:
Ha pszichopata, akkor nem fog, nincs lelkiismerete.
26/31 A kérdező kommentje:
de gyanus az eset akkor is eggyáltalán hol történt ez Budapesten hol???
2020. nov. 12. 14:00
28/31 anonim válasza:
Fanni lakásán.hol pontossn azt nem tudom
29/31 A kérdező kommentje:
most már tudom
2020. nov. 12. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!