Miért utálják az emberek a zsidókat?
Amikor legutóbb repültem, akkor egyik fürtös sem hordott maszkot. Sem a reptéren, sem a repülőn.
Szeressem őket, mert úgy gondolják rájuk nem vonatkoznak a szabályok?
"akkor egyik fürtös sem hordott maszkot."
Tehát innentől a világon élő, élt és a jövőben születő zsidó származású embert gyűlölöd? Ügyes.
Gondolom, amikor a színtiszta magyar nem veszi fel a maszkot, akkor onnantól az ő fajtájukat is rühelled!
11-es
csakhogy!!!
a zsidok nem gettoztak magyarokat,nem deoortaltak magyarokat,nem lottek a dunaba magyarokat!!
tehat a zsido orvos utalata JOGOSABB mint aa tied!! tetszik vagy sem!!
Előre bocsátom: a választ nem tudom.
A kérdésre kérdésekkel felelek:
- Miért van az, hogy a biblia (új- és ószövetség egyaránt) tele van a zsidók üldözéséről szóló történetekkel, és hogy ez a narratíva a mai napig fennáll?
- Miért van az, hogy szerte a világon, vallástól és kultúrától függetlenül jelen van az antiszemitizmus?
- Miért van az, hogy Izrael kivétel nélkül minden szomszédos országgal hadban áll, vagy állt?
- Miért van az, hogy az izraeli sportklubok nem a földrajzilag nekik járó ázsiai régióban szerepelnek, hanem az európaiban?
Egy biztos: ha 10 emberből 8 valamiért utál engem, akkor érdemes elgondolkodnom, hogy vajon velem van-e baj, vagy mindenki mással...
"Leírok - tömörítve - egy megtörtént esetet."
És miből gondolod, hogy zsidók voltak?
"tehat a zsido orvos utalata JOGOSABB mint aa tied!! tetszik vagy sem!!"
Semmivel nem jogosabb! Akkor lenne jogos , esetleg, ha látta volna, hogy az a katona ölte a zsidókat! Nem mellesleg a frontkatonák nem vettek részt a népírtásban, az leginkább a nyilasokra volt jellemző!
17-es
te kis tortenelem hamisito!!
42-ben ujvideken a folyamorok es hunvedek is resztvettek a meszarlasijban!! ugyancsak 42-ben kameniec podolskij-ban is::
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!