Ha meg kellene halnotok, milyen módot választánátok?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:57
Te nem fogsz meghalni igazad van...
Te MÁR halott vagy.
Majdnem mindegy, hogy halok meg, ha tudom, hogy az életem lehetőségeit kihasználtam, és nincs mit bánnom. Akkor lelőhetnek, felrobbanhatok, akármi... csak nem szeretnék sokáig szenvedni.
Nem a fájdalom miatti félelemtől, hanem mert nem látom értelmét a szenvedésnek.
A lényeg inkább a "kellene" szón van. Ebben benne van, hogy eldöntöd, hogy milyen legyen a vég. Benne van némi önkezűség is. Ha csak várnád a természetes véget akkor lehet, hogy sokáig kellene várni.
Úgy látom 2 sláger eset van. Vagy nem tudni a végről vagy nagyon is ott lenni fejben. Én mindkettőt egyberaktam az atombombával. A robbanásig az van amit akarok, majd a robbanás egy milliomod másodperc alatt elpárologtatja a testem. Gyorsabban, mint hogy bármilyen fájdalominger eljuthatna az agyamig. És ha már meg kell halni akkor nagyot pukkanok.
Átgondoltam a dolgot. Az eszmés válaszomnál elvesztettem a kontrollt, a fantáziám és az érzelmeim túlerőben voltak... :-D
Írok egy kevésbé "durva" módot is, bár az előzőt sem vetem el. ;-)
-Vakon bízva, kiállva, harcolva a célért. Olyan körülmények között, hogy nem válogatják a harcosokat, hogy ez szemüveges, húzzon vissza Medal Of Honor-ozni, ez kövér, fussa körbe háromszor a disznóólat, hanem bárki, aki elég elszánt, képes harcolni, mehet. Ahogy az ég felé emelem a tőrt (amit egy ellenség gyomrából húzok ki épp-, belevág a villám a pengébe, én meg csak remegek... Vagy esetleg az ellenség fegyverei szakítják le az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!