Kérlek értékeljétek ezt a történetet ez egy rólam szóló történet. Kinek hogy tetszett és mi a véleményetek ?
Szerintem az eleje elég összecsapott, túl hirtelen a közepébe vágtál. Ezek után néha ugráltál az időben, ami szintén elég zavaró volt. Alapvetően egész jó a történet, csak a megfogalmazáson kellene javítani.
Valamint a helyesírásra nagyon ügyelj, láttam pár olyan hibát, amit én tízévesen is tudtam már, hogy nem úgy kell leírni. Pl. melett - helyesen írva mellett
balyom - ez szerintem a legsúlyosabb hiba, amit vétettél. Helyesen úgy írjuk, bajom!!
felnőtesen - felnőttesen elbalagtam - elballagtam megilyedtem - ezt sokan azt hiszik, így kell írni, de helyesen megijedtem
fejemmet - helyesen fejemet
Ez nem helyesírási hiba, de a magyar nyelvben olyat nem mondunk, hogy ,,kinyissa". Helyesen azt mondjuk, kinyitja.
Ennyit tudtam hozzáfűzni az irományodhoz, remélem nem bántottalak meg, ezeket a dolgokat jó tanácsként szántam, hiszen, ha csak egy kicsit is jobb lesz a helyesírásod, az emberek szemében is szimpatikusabb leszel majd, és esetleg egy lányt is találhatsz magadnak :)
Nagyon gyatra fogalmazás. Egyben van az egész, összefolyik. Az írásjelek után szóköz kell, bekezdésekre kellene tagolni, a rengeteg helyesírási hibáról nem is beszélve.
Így végig sem olvastam. Szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!