Kevesebb visszajárót kaptam, de csak otthon vettem észre. Szóljak?
Figyelt kérdés
Autót mentem beiratni, ide-oda rohangáltam és amikor az illetéket fizettem ki, 7500 helyett csak 500-at kaptam vissza, amit persze csak itthon vettem észre. Délben vissza kell mennem. Szólnál a kasszásnak? Vagy ha már hülye voltam, hallgassák vele?2020. okt. 2. 09:11
1/7 anonim válasza:
Szólj, mert nap végén elszámoonak és ha tényleg marad plusz az tudjak hogy a tiéd.
2/7 anonim válasza:
Annak idején ki volt írva a pénztárnál .
Távozás után reklamációt nem fogadunk el !
4/7 anonim válasza:
Szerintem is szólj, ugyan tényleg ki van írba általában hogy távozás után reklamációt nem fogadnak el, de azért simán lehet hogy ez véletlen volt, záráskor meglesz a plusz és visszakapod.
5/7 anonim válasza:
Szólj, persze. Illetve csak kérdezd meg, nem fordulhatott-e elő véletlenül...
6/7 anonim válasza:
7000 ft? Egy kerdest mindenkepp megerhet.
7/7 A kérdező kommentje:
Már nem volt ott, mire visszamentem. Tanulópénz.
2020. okt. 2. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!