Szerintetek mit jelent ez az idézet: A róka sikeréhez nem elég a ravaszság,kell hozzá a tyúk butasága is.??
Többfelekepp lehet èrtelmezni, de legegyszerűbb ha a butaságot kicsereljuk naivitásra,úgy szerintem hamar èrtelmet nyer.
Hiába vagy zseni, ha nem tudod elhitetni azt masokkal.
Gondolj az üzletemberekre. Hiába jó a termèked, ha nem tudod hogyan kell eladnod.
Lehet szar a termèk, de jó a marketing, ìgy a '' tyúk '' a szar termeket veszi meg mivel elultettèk benne a termèk iránti bizalmat.
Politika.. Lehet az ember szakmailag nulla, de jó a beszelokeje, ìgy a koznep megeszi amit mondanak neki, viszont az okosabb tyúkot már nehezebb atverni ravaszsaggal, hiszen take kozott.
Kapcsolat.. Lehet hogy vki nem egy adonisz de megint csak jó a speakere amivel elhiteti a növel hogy ö az igazi, magyarul el tudja magát adni, ezáltal el nyerte a masik bizalmat, viszont a 'tyúk' a hulye ha nem lat at a szitan ès mindenbe bizalmat szavaz, nem hogy utana nezne a tyúk a rokanak nèha.
"A róka sikeréhez nem elég a ravaszság,kell hozzá a tyúk butasága is.":
Pl.: egy munkatársam át akar verni, mert neki az az érdeke. Én jóindulatú vagyok vele, és mindenkivel szemben, így át tud b*ni. Buta voltam, mert engedtem magam átb*ni a jóindulatúságom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!