Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon melyik etnikumo...

Magyarországon melyik etnikumot illetve kulturális csoportot nem látnátok szívesen a családotokban?

Figyelt kérdés

#etnikum #elutasítás #kulturális csoportok
2020. szept. 10. 19:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mennyi sötét, egybites “gondolkodású” (már, ha ezt lehet annak nevezni) emberszabású majom van itt.

Bárkit szívesen fogadok, ha elfogadja családban megszokott szokásokat. Egyébként meg örülök, ha minél színesebb az engem körülvevő kör.

jún. 28. 09:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Én egy olyanra szavaztam volna, ami nincs a listában.

Minden etnikumban vannak rendes emberek, szorgalmas, dolgos a társadalomba jól beillaszkedő egyének. De mindegyikben vannak munkakerülő, iszákos, ki ha én nem gondolkodású, mindent nekem, a többi le van...., magukat mindenkinél okosabbnak, mindenki fölött állónak gondoló emberek. Na, ezeket etnikumtól függetlenül utálom.

jún. 29. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!