Magyarország hova tartozik kulturálisan? A Nyugathoz? Vagy az orosz érához?
1. remélem szférát akartál és nem érát
2. Közép-Európa
3. valószínűleg fingja nem lesz hogy minek képzeljen
"Pl.elkezdek levelezni egy kanadai csajjal,mondom,hogy magyar vagyok,akkor ő valami "oroszfélének" fog elképzelni?"
Az attól függ, mit írsz neki magadról. Ha így indítasz, hogy "Szia! Én magyar vagyok.", akkor valószínűleg még azt sem fogja tudni, hogy te most a nemzetiségedet írtad meg, mert fogalma sincs róla hogy létezik egy Magyarország nevű ország is. Ha ezt is megírod neki, hogy Magyarország egy ország, akkor sem tudja majd, hogy az hol is lehet tkp., akár arabnak vagy távol-keletinek vagy dél-amerikainak is gondolhat. Szóval mindenképpen tedd hozzá, hogy Európából származol, azt már azért jóval többen tudják, hogy merrefelé keressék a térképen. De még így is van esélye, hogy továbbra sem fog tudni hová tenni, mert igazából Európát sem tudja elhelyezni a térképen, sőt azzal sincs tisztában, hogy Európa az egy ország-e vagy sem... :)
(Ez valós jelenség, az USA-beli átlagemberek kb. 90%-ának fogalma sincs Magyarország létezéséről, egyharmaduk pedig még Európát sem tudja hová rakni a térképen. Akkora ország, hogy egyszerűen nincs szüksége rá a hétköznapi életben. Véleményem szerint ilyen szempontból Kanada sem sokban különbözik az USA-tól.)
Köszi.
És a németeket vagy az oroszokat mennyire ismerik?Csak kiváncsiságból kérdezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!