Egy filmrendező mennyire tud megélni a mai világban?
Figyelt kérdés
Én egész életemben az akartam lenni, filmes tagozatos vagyok a középsuliban, folyton pályázok a kisfilmjeimmel és jövőre felvételizek. Nagyon elkeseredtem az utóbbi időben, mert egyre csak próbálnak lebeszélni erről idegenek, mert hogy úgysem fogok belőle megélni, meg hogy úgysem érek el vele sikereket. Nekem ez az egy tervem volt mindig, nagyon félek, hogy igazuk lesz. Szerintetek?
17/F
2010. aug. 5. 12:29
11/11 anonim válasza:
Nekem a művészi hivatásom mellett van állandó pénzkereső munkám. Engem is próbálnak meg próbáltak mindigis lebeszélni, egyáltalán mindenről, amibe csak belefogtam, de azok ők, ez meg én vagyok. Sok barátom is ugyanígy csinálja. Sz*r dolog, persze, hogy nem csak azt az egy dolgot csinálom, amit szeretek is, de ez egy igen jó alternatíva, akár neked is jó lehet. Így valódi szabadidőm mondjuk nem nagyon van, az alkotás, előadás nagyjából kitölti az estéimet és a hétvégéimet. De ez engem nem zavar, nekem így jó. Hogy meddig lesz így, azt nem tudhatom. Nem kell elkeseredni, próbálkozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!