Ha lenne egy olyan választásod hogy kiveheted az Internetből-tévéből amit szeretnél de ezek közül valamelyikről le kellene mondani melyikrőlk mondanál le?
Figyelt kérdés
Barátok/Kapcsolatok/ Haj
család, Soha nem lenne fiúd meg párod meg gyereked,/Semmi gyümölcs egész életedben/Semmi játék/Nem tudnád mi az az illem
Melyikről mondanál le?
2010. aug. 5. 10:24
11/15 anonim válasza:
Ja, én kivenném a Supernaturalból Dean 67-es fekete Chevy Impaláját *.*
és lemondanék a játékról vagy az illemről :)
És ha már itt tartunk, még pár dolgot szívesen kivennék a tévéből... egy luxusvillát, egy jachtot meg egy pasit :)
12/15 A kérdező kommentje:
Értem!! Az tök jó
2010. aug. 5. 12:45
13/15 anonim válasza:
Ez a baj a TV-vel meg az Internettel, hogy eltorzítja az emberek értékítéletét. Most őszintén gondoljátok, hogy egy kocsi vagy egy hajó a legfontosabb a világon?
14/15 anonim válasza:
Gyümölcsről, aztán kivenném a nekem tetsző gyümölcsöket a monitorból. :D
15/15 anonim válasza:
Már bocs, de ki mondta, hogy a legfontosabb? Nem mondanék le soha sem a barátaimról, sem a családomról! De ha bármit kivehetnék a Tv-ből, az nyilván inkább anyagi dolog lenne. Szerintem mindenki erre asszociál. Ha pedig ezért valamiről (ami teszem azt nem olyan fontos) le kell mondani, hát ilyen az élet. Valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!