Mért van hogy mindenki tökéletes akar lenni, és a belsö már nem számit? Baj, ha normálisabbnak tartom ( fogyatékos-de szeretetre méltó) embereket?
Figyelt kérdés
sziasztok. igazábol egyenesen utálom a nyavalygos pi*ékat,akik mindenen hisztiznek. és nem aakarok én is ilyenné válni. mért az üres barbie baba z elfogadot? sokkal jobban szeretem azokat akik nem nyavalyognak az élet csapásain pedig nekik van böven. ma is láttam egy müsort amibe egy nönek le kellett vágni a lábát, apjának minden fajta agyi baja volt,van egy fogyatékos öcse, anyukája meghalt rákba.de amig élt ugy nevelték hogy ne higye azt hogy a világ neki tartozik. van egy férje és épp egészséges gyereke.mélyen megérintett hogy mondta hogy bármilyen is a családok még mindig jobb és boldogabb mint egy átlagos család. mért van hogy a világban csak a gazdagság és a külsöségek számitanak? mi a véleményeteke rröl?elöre is köszi:)2010. aug. 4. 22:13
11/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen osztálytársam annó középsuliba pedig az nem most volt, kedves oszálytársnőmnek egszer a pizzába állt bele,aztán meg a hóesésbe esett le az a ragasztós bóvli ott fütette a körmét a hóban.
12/12 anonim válasza:
Szia! A film, meg a példák, amit írtál, kicsit horrorisztikus, de azért neked van igazad. Ez a kirakat-létezés, ami megy mostanában, nagyon sekélyes, felületes, hitvány, stb. Tehát nem kell követned, ha te magasabbra értél már. Inkább keress olyan csoportokat, tanfolyamokat, stb, ahol hozzád hasonklók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!