Hogyan ölték meg Horák Nórát?
a haläl utäni napon olvastam neten hogy a szegeny fiatal länyt megölték Kiskunfélegyhäzän!
tud erröl valaki valamit?kérem irjon!!!külföldön lakom,magyar tv nincs,ezert nem tudom a hireket de biztos bemondtäk!:(
egyik válaszoló írta hogy a sztojka család bűnöző.ez igaz ugyanis valami sztojka család ölte meg 1993-ban az akkor 16 éves kiss norbertet minden ok nélkül.egyébként a sztojka igen csak sűrűn előforduló retkes bűnöző cigány név.ott van még sztojka iván ugyebár benne volt marian cozma meggyilkolásában sőt állítólag ő ölte meg a prikkel házaspárt is.de visszatérve nórihoz sajnálom őt.
szögi lajos,horák nóra,marian cozma.mi a közös bennük?mindegyiket cigányok gyilkolták meg.
Ez rettenetes :(
Nyugodj békében Nóra :(
"Olyanok is szóba jöttek, akik éjszaka dolgoznak, eközben került elő egy másik társaság, amely ugyanazon a napon egy közeli településen ugyancsak szórakozott. Amikor onnan hazatértek, szétszéledtek, s az elkövető is ebből a társaságból vált ki. A gyilkosság gyanúsítottja azt mondta vallomásában, hogy hazafelé tartva elhatározta: közösül az első nővel, akivel találkozik. Ez a nő a 14 éves Nóra volt."
Ez sem semmi, szerintem.
NYUGODJ BÉKÉKBEN NÓRI! :'(
Mit jelenthet(ett) ez a mondat egy 2009. 06 27-i napilapban:
"A gyanúsított első kihallgatása tegnap megtörtént, ahol részletes beismerő vallomást tett - mondta Papp Péter ezredes, a PMRFK bűnügyi igazgatója. Tettére egyelőre nem adott magyarázatot. Magabiztosságáról Papp Péter elmondta, hogy a nyomozók sejtik az okát, de azt még nem hozzák nyilvánosságra."
Értelemszerűen az utolsó mondatban tett utalás érdekelne, ha valaki tud bővebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!