Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért elvárás ebben az országb...

Miért elvárás ebben az országban, hogy minden nő szüljön gyereket?

Figyelt kérdés
Akiknek nincs, meg nem is akarnak, azokat megszólják. Én nem akarok gyereket, nem is szeretem őket, ráadásul sosem áldoznám fel a karrierem egy gyerek miatt. Szüljön többet, helyettünk is az, aki máshoz amúgy sem ért.
2020. júl. 27. 11:11
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"nem látsz semmit amit le tettél volna"

Te meg büszke lehetsz rá, hogy csak ennyit voltál képes letenni.

2020. júl. 27. 14:01
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

Hát azért egy gyerekre azt mondani, hogy csak ennyi....

Szerintem jobb is, ha nem szülsz:D

2020. júl. 27. 15:28
 23/29 anonim ***** válasza:
93%

A karrieren meg azért röhögök, mert tipikusan olyan emberek mondják, hogy inkább hagyjuk, másrészt nem tudom mit áldozol fel.

Rakás sikeres vállakozó, vezető ismerősöm van családdal.

Sőt, a vezetők között pont azok vannak csak, akiknek van családja.

2020. júl. 27. 15:29
 24/29 anonim ***** válasza:
90%

"Te meg büszke lehetsz rá, hogy csak ennyit voltál képes letenni."

Büszke is vagyok. Mindennél jobban. Igyekszem jó apa lenni, ezen kívül ha már szerinted csak a pénz a minden, fél éve vettünk egy 60 milliós ingatlant KP-ra, aminek egy részét a szintén egyéni vállalkozó feleségem kereste meg. Hálás is vagyok érte. A kocsit kellene még újabbra lecserélni és anyagi dolgaink mondhatni tökéletesek. De az, hogy apa lehetek, nekem sokkal többet jelent ezeknél.

Amúgy nem akartam beleugatni, csak azért írtam, mert az rengeteg szülőnek, főleg rengeteg nőnek lehetett sértő, hogy szerinted aki szül, az máshoz nem ért. Pedig téged is megszült valaki.

2020. júl. 27. 19:15
 25/29 anonim ***** válasza:
Fogy a magyar, ezért nyomatják azt, hogy vállalj gyereket. Egy apácától ezt egyébként nem várnák el. Attól, hogy nem él kolostorban, harmadrendi még lehet.
2020. júl. 27. 21:52
 26/29 A kérdező kommentje:

Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megsértettem, vagy megbántottam. Ha valakik nem tehetnek arról, amitől elszállt az agyam, azok pont ti vagytok.

Még egyszer elnézést kérek.

2020. júl. 28. 08:06
 27/29 anonim válasza:

Miért te kérsz elnézést?

2020. júl. 28. 08:29
 28/29 A kérdező kommentje:
A sértegetéseim miatt. Nem lett volna jogom hozzá.
2020. júl. 28. 08:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Rendben,elfogadjuk:)
2020. júl. 28. 09:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!