Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért elvárás ebben az országb...

Miért elvárás ebben az országban, hogy minden nő szüljön gyereket?

Figyelt kérdés
Akiknek nincs, meg nem is akarnak, azokat megszólják. Én nem akarok gyereket, nem is szeretem őket, ráadásul sosem áldoznám fel a karrierem egy gyerek miatt. Szüljön többet, helyettünk is az, aki máshoz amúgy sem ért.
2020. júl. 27. 11:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10-es. Ezt azoknak mond, akik megszülik a gyereket, aztán rájönnek, hogy mégsem kell, és kidobják, vagy még rosszabb...
2020. júl. 27. 11:44
 12/29 anonim ***** válasza:
53%

Nem fog megállni az elöregedés.

Ez tényleg fideszes frázis.

És a bolygó túl van népesedve.

2020. júl. 27. 11:52
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
A magyarországi elöregedésnek meg a globális túlnépesedésnek nem sok köze van egymáshoz.
2020. júl. 27. 11:54
 14/29 anonim ***** válasza:
17%

"A magyarországi elöregedésnek meg a globális túlnépesedésnek nem sok köze van egymáshoz."

Hát ige,de ez ne zavarjon.

2020. júl. 27. 11:58
 15/29 anonim ***** válasza:
55%

Mindig jót röhögök, amikor arról olvasok, hogy nem áldozza fel a karrierjét.

Főleg akkor, amikor két évvel később kivágják, mint macskát szarni:D

2020. júl. 27. 12:27
 16/29 anonim ***** válasza:
56%

"Mindig jót röhögök, amikor arról olvasok, hogy nem áldozza fel a karrierjét."

Te hülye vagy? Miért kéne feltétlenül feláldozni a karriert?

"Akkor potyogtasd a gyerekeket halomra, legyél jó fideszes."

nem vagyok fideszes és "potyogtatom halomra a gyerekeket"!

2020. júl. 27. 12:33
 17/29 anonim válasza:
35%
Majdnem 8 milliárdan vagyunk a földön, hova kell még nőjjön a népesség? Így is sokan vagyunk már.
2020. júl. 27. 12:39
 18/29 A kérdező kommentje:

"Főleg akkor, amikor két évvel később kivágják, mint macskát szarni"

15-ös. Bár senkinek semmi köze hozzá, neked meg főleg, medikus vagyok az általános sebészeten.

2020. júl. 27. 12:39
 19/29 anonim ***** válasza:
94%
Nekem elszomorító, hogy elvileg tanult emberek és nem tudnak ezen felülemelkedni, sőt, odáig süllyednek, hogy elkezdik kritizálni azokat, akik szülnek. Kik ezek az emberek? Családod, ennyire ostobák, hogy nem fogják fel? Ismerőseid, azokat megválogathatod. Kollégáid, gondolom ők megértik, mert ebben dolgoznak ők is. Idegenek nem hiszem, hogy ezzel zaklatnak, ha mégis, miért foglaljozol velük.
2020. júl. 27. 12:49
 20/29 anonim ***** válasza:
71%

Szerinted csak az szül aki nem ért máshoz.

Szerintem meg majd ha öregkorodban visszanézel, nem látsz semmit amit le tettél volna az asztalra. Mert akkor rájössz, hogy a család a világ legszebb és legfontosabb dolga. Mondom ezt férfiként.

Amúgy sok ilyen csaj van, aki nem akarja a karrierjét "feláldozni" a gyerek érdekében. Olyan komoly karrierekkel, mint felszolgáló a Mekibe :D

A cіgány persze szaporodik. Aztán 50 év múlva kisebbség leszünk. Az ilyenek miatt.

2020. júl. 27. 13:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!