A nejem bolond?

Figyelt kérdés
A nejem minden fészbuk vitába beleáll. Olyan nincs, hogy ne neki legyen igaza vagy a végső szava. Tegnap éjjel éjfélig verte a gépet, mert egy jelentéktelen kérdésben összeakaszkodott egy csoporttagjával. Egész éjjel nem aludt, reggel vörös szemekkel kezdte a napot. Hiába mondom neki, hogy engedje el ezeket a vitákat, ha igaza van, akkor is, mert úgysem tud meggyőzni másokat. Legyen sas, aki nem kapkod legyek után. Erre duzzogva leült gép elé, csinált egy kamu profilt, beléptette a saját csoportjába, majd megvédte magát úgy, hogy a kamu profiljával hozzászólt saját magához. Szerintetek ez normális?

2020. júl. 26. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Súlyosan függő. Vidd pszichológushoz.
2020. júl. 26. 11:27
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Köszönjük, ezt a fergeteges írást, itt dőlünk a nevetéstől:xDD

Hát hiába nagy Isten állatkertje, sokan vannak benne:DD

2020. júl. 26. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
2+ egyébként ismerek ilyen nőcit, de az itt van a Gyíkon 2-3 profillal szokta nyomni a sódert, szét nevetjük magunkat rajta:DD
2020. júl. 26. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
2+Simogasd meg a fejét a néninek, hát ha attól megnyugszik:DD
2020. júl. 26. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Én megkérdezném tőle, hogy vagy a facebook vagy én.

De egyébként hogyan fajult el ez a dolog idáig?

2020. júl. 26. 11:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem kérdés a választás, mert én nem bánom, mert addig is nekem békét hagy. Úgy fajult idáig, hogy fokozatosan pistult bele az egészbe, lassan elborult az agya, azzal kel, azzal fekszik, ráadásul már engem is elkezdett piszkálni, hogy én miért nem fészbukozok. Mert nem érdekel a szomszéd macskájának a szara, ennyire egyszerű. Elvesztett időnek érzem a fészbuk előtt töltött perceket.
2020. júl. 26. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

"mert én nem bánom, mert addig is nekem békét hagy."

Ezek alapján jó xar kapcsolatotok van. Nem ártana megfontolni a válást. Gyakorlatilag csak éltek egymás mellett.

2020. júl. 26. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Nincs ezzel a problémával egyedül a feleséged, nagyon sokan csúsznak bele hasonlóba. Kívülről hiába tűnik idiótaságnak, az emberi psziché olyan, hogy ha éppen benne vagy, nehéz otthagyni. Élőben is van olyan ember, akinek muszáj, hogy az övé legyen az utolsó szó, de a neten valahogy ez felerősödik. Bolondnak azért nem nevezném, hiszen általános jellegű a probléma, és inkább az emberi lélek sajátságai okozzák, mint az adott egyén lelki defektje.
2020. júl. 26. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Agyabeteg
2020. júl. 26. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

Jelentsd a faxbuknak nejed, hogy etikettet sértően viselkedik s zárják ki;)

Esténként meg kapd el egy kis "döngetésre", azért lóg a neten, mert nincs semmi, ami lekötné...(látom, ezt már javasolják;)

2020. júl. 26. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!