Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért elfogadottabb az alkohol...

Miért elfogadottabb az alkohol, mint a szex?

Figyelt kérdés
Ha megemlítem valakinek, hogy még soha nem voltam részeg, és szinte egyáltalán nem is iszok, akkor kb. a lenézést kapom. De ha megemlítem, hogy már 5-nél több szexpartnerem volt, mert jól akartam magam érezni egészségkárosítás nélkül, akkor szintén a lenézést kapom.
2020. jún. 24. 13:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Próbáld ki úgy, hogy nem iszol/nem nőzöl, ill. sokat iszol/sokat nőzöl, és akkor mi lesz a különbség?"

Mert az, ha félévente lefekszek valakivel, majd négy év alatt összegyűlik a 8, az sok?

2020. jún. 24. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Valamit lehet, hogy nem értettél:

NEM LEHET azt összehasonlítani, hogy keveset iszol, azzal, hogy sokat szexelsz.

Vagy kevés legyen mindkettő, vagy sok - AKKOR lehet összehasonlítani.

2020. jún. 24. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:

"Mi a rossz abban, ha az ember olyannal szexel, akivel korábban még nem? És miért hárítják az egészségügyi kockázatokra, miközben nyilvánvaló"

Kérlek, olvasd vissza még egyszer, amit írtam. Érthetően kifejtettem szerintem erről a véleményemet, nem bújtattam az eü. kockázatok mögé. Ha nem érted meg, sajnálom.

"És párhuzamosan nem értem, hogy miért elvárt, hogy néha igyak, ha semmi egészséges nincs benne."

Magad által képzelt elvárások ellen hadonászol. Senki nem várja el és nem kötelezhet arra, hogy igyál.

"Nem is értem, hogy egy 25 éves ember miért nem akar mondjuk egy fél év alatt legalább egyszer szexelni."

Akarat és cselekvés között - szerencsére - nagy a különbség. Én nagyon nagyon be akarok pancsolni egyet néha a tahó főnökömnek, de nem teszem meg, mert elszámolok tízig.

2020. jún. 24. 20:26
 14/16 A kérdező kommentje:

"Érthetően kifejtettem szerintem erről a véleményemet, nem bújtattam az eü. kockázatok mögé."

Nem, valóban nem csak ezt mondtad, azt is mondtad, hogy nem szabad habzsolni. Elárulod, hogy mitől habzsolás a szex és miért nem habzsolás mondjuk a Kanári-szigeteki nyaralás?

2020. jún. 24. 20:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Jó kis jövő vár ránk. Néhány év és nem lesz termés Magyarországon a szárazság miatt, de végülis az nem habzsolás, hogy valaki naponta autóval jár dolgozni a szomszéd kerületbe. Az a habzsolás, hogy én itt dőzsölök a félévente egy szexszel.
2020. jún. 24. 20:44
 16/16 anonim ***** válasza:

15

félévente egy szex. 5-nél több szexpartnerral? Mi több, már a környezetvédelem is belejön, mint szempont. Egyre jobb.

2020. júl. 21. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!