Miért elfogadottabb az alkohol, mint a szex?
"Próbáld ki úgy, hogy nem iszol/nem nőzöl, ill. sokat iszol/sokat nőzöl, és akkor mi lesz a különbség?"
Mert az, ha félévente lefekszek valakivel, majd négy év alatt összegyűlik a 8, az sok?
Valamit lehet, hogy nem értettél:
NEM LEHET azt összehasonlítani, hogy keveset iszol, azzal, hogy sokat szexelsz.
Vagy kevés legyen mindkettő, vagy sok - AKKOR lehet összehasonlítani.
"Mi a rossz abban, ha az ember olyannal szexel, akivel korábban még nem? És miért hárítják az egészségügyi kockázatokra, miközben nyilvánvaló"
Kérlek, olvasd vissza még egyszer, amit írtam. Érthetően kifejtettem szerintem erről a véleményemet, nem bújtattam az eü. kockázatok mögé. Ha nem érted meg, sajnálom.
"És párhuzamosan nem értem, hogy miért elvárt, hogy néha igyak, ha semmi egészséges nincs benne."
Magad által képzelt elvárások ellen hadonászol. Senki nem várja el és nem kötelezhet arra, hogy igyál.
"Nem is értem, hogy egy 25 éves ember miért nem akar mondjuk egy fél év alatt legalább egyszer szexelni."
Akarat és cselekvés között - szerencsére - nagy a különbség. Én nagyon nagyon be akarok pancsolni egyet néha a tahó főnökömnek, de nem teszem meg, mert elszámolok tízig.
"Érthetően kifejtettem szerintem erről a véleményemet, nem bújtattam az eü. kockázatok mögé."
Nem, valóban nem csak ezt mondtad, azt is mondtad, hogy nem szabad habzsolni. Elárulod, hogy mitől habzsolás a szex és miért nem habzsolás mondjuk a Kanári-szigeteki nyaralás?
15
félévente egy szex. 5-nél több szexpartnerral? Mi több, már a környezetvédelem is belejön, mint szempont. Egyre jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!