Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » TIKTOK challange videók:...

TIKTOK challange videók: szerintetek ez túl necces vagy nagy poén, és túl nagy gáz nem lehet belőle?

Figyelt kérdés

Ugye egy ideje mennek ezek a különböző fogadásos, kihívásos videók, legutóbb az volt a divat, hogy ki mer megjelenni meztelenül egy ismerőse előtt váratlanul.

Most pedig páran azt tervezzük, hogy nagyobb ruhaüzletben a próbafülkében kell maradni 10 percet, addig a másik elviszi a ruhákat. ennyi lenne a próbatétel, sztem jó poén :-)

10 perc nem hosszú idő, de ha mégis valamiért lebukna vki, nagy gáz lenne?

2020. jún. 1. 20:06
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
10 perces TikTok videot akartok csinalni arrol, hogy valaki all meztelenul a probafulkeben?Szerintem nem igazan gondoltatok at vagy nem erted mirol szolnak a challange-k 🙄
2020. jún. 1. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
16 éves vagyok. Minden nap tartok egy perc néma csendet a generációm felfoghatatlan mértékű értelmi mélyrepülése miatt.
2020. jún. 1. 20:13
 3/13 A kérdező kommentje:

nyilván nem lenne a 10 perc végig felvéve, csak a levetkőzés, a ruhaelvitel majd a visszahozatal és visszaöltözés. az csak a kihívás része, hogy 10 percet kell maradnia mindenkinek :)

de miért nem értem? ez szted miért nem jó? csak mert több országban már nagyon megy ez is ... sőt olyan is volt, h éjszakára bent maradtak meztelenül egy IKEA-ban aszem Belgiumban :XD

2020. jún. 1. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Téged se az eszedért szeretnek.

Nem vagyok idős, de még így is látom, hogy mennyire fa szság.

2020. jún. 1. 20:27
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj kérdező: ha annyira szeretnél magadról vagy a haverodról meztelen videót feltölteni, felesleges "challange"-et kitalálnod. Fogod, megcsinálod, feltöltöd, örülsz neki és kész. Túl sokan (=senki) úgyse fognak videót de még képet se feltölteni arról, hogy meztelenül állnak egy próbafülkében.
2020. jún. 1. 20:28
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Valami ertelmesebb otletetek nincs veletlenul? Ez se nem vicces, se nem challenge sztem.
2020. jún. 1. 20:30
 7/13 anonim válasza:
89%
Éjszakára az Ikeaban meztelenül, neked valami nem oké az agyadban....! Kicsit sem poénos, csak nagyon gáz.
2020. jún. 1. 20:39
 8/13 A kérdező kommentje:

nemtom hol éltek. pont 1-2 hete volt ez a meztelen-hullám a tiktokon, csak "váratlanul ismerős, haver előtt" verzióban. és bizony rengeteget feltöltöttek ...

na mindegy.

2020. jún. 1. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Először is, ez inkább alpári, mintsem vicces. De oké, tegyük fel, hogy végigmegy egy ilyen hullám és talán még vicces is.

Na de akkor jöttök ti, akik mások ötletének majmolásával akar nézettséget generálni?

Ez már nem pusztán alpári, de szánalmas is.

Bár lehet az én ízlésem gáz, hogy nem tudok nevetni a tehetségtelen hírnévért bármire képes ripacs tiktok tini madarak elfuserált "poénjain"

2020. jún. 1. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Én jó ötletnek tartom, ha jól ügyesen megvan komponálva , jó kis filmes poén lesz belőle
2020. jún. 5. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!