Nagy gáz az ha vallásos létemre nem csipem a papokat?
persze nem mindet,10 - 9-en érzem az álszentséget.
tehát van kivétel,de az ritka.
Természetes dolog, az ember nem szerethet mindenkit.
Attól még, hogy vallásos vagy, lehetnek saját gondolataid és véleményed, ezt (tudtommal) nem tiltják.
nem,de nekem egy pap nem is tilthatná.
csak az a baj hogy elég jó ember ismerő vagyok és ha egy pap álszent finoman fogalmazva inkább távol maradok tőle.
és nem úgy tekintem mint egy tisztelendőt.
Nem vagy egyedül ebbe...maga a Biblia is eliteli a papok viseljedését.....mivel már nem Isten, hanem emberek érdekeit szolgálják,,,,ime mit mondd a Malakiás 2 rész 7-9Mert a pap ajkainak kell őriznie a tudást, és szájából törvényt vár a nép,+ hiszen a seregek Jehovájának követe ő.+
8 De ti letértetek az útról.+ Sokan megbotránkoztak miattatok a törvényben.+ Megrontottátok Lévi szövetségét+ — mondja a seregek Jehovája. — 9 Én pedig megvetetté és megalázottá teszlek benneteket az egész nép előtt,+ hiszen ti sem őriztétek meg utaimat, hanem részrehajlóak voltatok a törvényben.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!