Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már, hogy betörtek hozzátok?

Volt már, hogy betörtek hozzátok?

Figyelt kérdés

Mit vittek el??

Vagy esetleg volt, hogy rajtakaptátok a betörőt??

2010. júl. 29. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Pénzt vittek el, ékszereket, fényképezőgépet, mobiltelefont, meg ilyesmi cuccokat. Mindent ami kicsi és értékes.
2010. júl. 29. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de már várom a pillanatot, h egy idegen bejőjjön a portára, és szarrá verjem, majd a kutyával megetessem!!!!
2010. júl. 29. 22:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Akihez betörtek az légyszi írja le az is,hogy hol jutottak be, és otthon volt e valaki mikor történt.
2010. júl. 29. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ablakon keresztül jött be. Természetesen be volt zárva, de úgy tűnik, ez nem okozott neki különösebb problémát. Az egész rablást lezavarta az alatt a fél óra alatt, amíg nem volt otthon senki.
2010. júl. 29. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

Volt. Az 50x50 cm-es ablakon mászott be. Hallottam, hogy jön fel valaki a lépcsőn, gondoltam, a nővérem jött haza, de megláttam a pasit, aztán az is engem, és rohant lefele, végül kimászott ugyanott. A lábnyoma is megmaradt a falon. Elvitte az összes pénzünket, ami éppen volt (30000Ft), de ennél kellemetlenebb volt, hogy feltúrta az összes emlékünket, iratunkat, számlánkat... 12 éves voltam talán.

Aztán kb. egy éve megpróbáltak betörni úgy, hogy a szüleimmel voltam itthon. Kocsi a kapu előtt, fényes nappal volt, ugattak a kutyák, de nem zavartatták magukat. Kinyitották a kaput, és jöttek volna befele, amikor megláttam, amint a kölyökkutyánk üldözi őket kifelé az udvarból :D Ezután még az anyám ment ki bocsánatot kérni, mert azt hitte, magától nyílt ki a kapu, aztán elmondtam neki, mi történt...

2010. júl. 29. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 5-6 éves lehettem mikor betörtek hozzánk,egyedül voltam otthon,kitörte az ablakot,én aludtam de nem keltem fel rá,elvitte a legtöbb értékes cuccot,viszont a mai napig nem tudom hogy csinálta mert a 10. emeleten laktunk :D

Meg nemrég a kocsinkat törték fel,igazából semmi értelme nem volt mert ott nem tartunk semmilyen értéket,az okos betörő emberke egy üres pénztárcát vitt el :D

2010. júl. 30. 01:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve betörtek anyuékhoz miközben ők nálunk voltak. Kertes házban laknak, befeszítették az egyik ablakot. Pénzt és aranyat vittek el, és felforgatták az egész házat.

Nemrég pedig éjszaka bemásztak a kerítésen és ellopták a hugom és anyu biciklijét. Az a vicc az egészben, hogy mind a kettő ezer éves volt, 100Ft-ot sem értek. De a tolvajok mégis képesek voltak bemászni egy 2 méteres kerítésen keresztül. Úgy látszik anyuéknak nincs szerencséjük.

2010. júl. 30. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

pár éve hozzánk is betörtek, az ablakon mászott be a fickó, pénzt és aranyat vitt el. (nagyon rossz látvány volt a feldúlt lakás, hogy turkáltak a dolgaink között) apu épp hazaért, amikor még bent volt a betörő, hívta a rendőrüket és szabályosan üldözni kezdte a hapsit, aki konkrétan árkon-bokron át menekült, de végül nem jutott messzire, a rendőrük elkapták. a végén apu megsajnálta, mert szerencsétlent kegyetlenül megrugdosták a rendőrök. menekülés közben elszórta az ékszereink nagyobb részét és úgy kellett keresgélni más kertjében, de végül minden meglett.

a szomorú vége viszont az a történetnek, hogy a betörés napján hiába voltak meg az ékszereink, amikor bementünk értük a rendőrségre (ugye lefoglalták bizonyítékként), 3-4 ékszer hiányzott, köztük a kedvenceim, pedig ezeknek örültem legjobban, amikor megtaláltuk a földön, különlegesek voltak, régen kaptam őket a szüleimtől. sajnos semmit nem lehetett tenni, nem csináltunk fényképet, mivel (ezek szerint sajnos) megbíztunk a rendőrökben.

2010. aug. 1. 13:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Hozzánk még csak egyszer a garázsba törtek be, csak a biciklit vitték el.Tudjuk ki a tettes,de nem hívtunk rendőrt.(Anyámék szerint úgy sem tesznek semmit sem a rendőrök)

Olyan sokkoló még olvasni is, ,hogy pl. bemész a házadba és feldúlva az egész meg minden...

2010. aug. 1. 14:27
 10/11 anonim válasza:

Igen, mamáéknál törtek be kb. 2-3 éve, de az utcában a héten már 3!! rablás volt, mióta betörtek náluk azóta mindig lakattal becsuknak mindent, igen ám!De tegnap papa meglátta, hogy fel van feszítve egy lakat, még jó hogy 3 lakat volt a garázs ajtón,apa rendőr, megnézte, ma megyek én is, mert apa azt mondta, hogy nézzem meg...(rendőrnek tanulok)

18/L

2011. aug. 3. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!