Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha emo...

Szerintetek ciki ha emo kinézettel megyek egyetemre? Le fogna nézni a többiek emiatt?

Figyelt kérdés
18/F
2010. júl. 29. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Függ attól is, hova, milyen karra, de azért az egyetemeken is van elég sok emo (és még cifrább) kinézetű hallgató is.
2010. júl. 29. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi, hogy ezt mondom, de szinte biztos, hogy le fognak nézni, meg ki fognak röhögni, a mai világ márcsak ilyen :( Az emo-knál talán csak a cigányokat meg a melegeket utálják jobban, úgyhogy készülj fel :( Viszont ha kedves vagy az emberekkel, meg nem akkora parasztok, hogy kiközösítsenek, hanem megismernek, és megkedvelnek, akkor egy idő után úgyis elfogadják, minden csoda 3 napig tart ;) 1-2 "haragosod" biztos lesz, de azzal meg nem kell foglalkozni. Egyébként tényleg nagyban függ a szaktól is.
2010. júl. 29. 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
remélem agyon is vernek!
2010. júl. 29. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

De ne aggódj, biztos lesz ott más emo is, majd azokkal összebarátkozol.

Amúgy az egyetemtől függetlenül nagyon ciki, és divatmajmolás szerintem ez az emo-zás. Ráadásul a srácok úgy néznek ki kimázolva, mint a homokosok, de ez csak az én véleményem.

2010. júl. 29. 18:45
 5/12 A kérdező kommentje:
én nem mázolom magam :)
2010. júl. 29. 18:47
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Még nyugdíjba is mehetsz úgy. Csak ne csodálkozz, ha ki fognak röhögni. Bár az meg egy emónak jólesik, nem?
2010. júl. 29. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem fognak, ELTE BTK-n például hemzsegnek az emok, szerintem fel se fogsz tűnni.
2010. júl. 29. 19:28
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
Aki még nem nőtt ki a tinihóbortjaiból, az mit keres egyáltalán egyetemen? :O
2010. júl. 29. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Öreg professzorok biztos értékelik majd.
2010. júl. 29. 22:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Majd az egyetemen leszoksz róla. Elsősök között még szokott lenni egy-két ilyen furcsa figura, aztán hamar "átöltöznek" a diákok. Az egyetemistáknak van egy szabvány kinézetük (fizikusok, matematikusok: klasszikus "nerd" kinézet, mérnökök: ugyanez, de kicsit lazábban, bölcsészek: fiúknál búzás kinézet, lányoknál szürkeegér-kinézet, menedzserszakokon diszkós kinézet, jogászoknál ing, öltöny, akár nyakkendő is), amihez alkalmazkodni fogsz fokozatosan.
2010. júl. 30. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!