Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért cseszték el így ezt az...

Miért cseszték el így ezt az oldalt??? Áttekinthetetlen! Használhatatlan!!

Figyelt kérdés
2020. máj. 16. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Ha okosabb vagy egy csimpánznál fél óra alatt megszokod, megtanulod használni.
2020. máj. 16. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
nyaff nyaff nyaff.
2020. máj. 16. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Először furcsa volt, de már megszoktam. Nem okoz gondot használni. Az más kérdés, hogy szerintem nem lett szép. Itt főleg a válaszolók értékeléseire gondolok, ezekkel a csillagokkal, amik úgy töltődnek fel, mint egy flash játékban. Meg a hasznosságnál visszajelzésénél az a három kör, főleg a középső, ahogy ketté van választva és fele piros, fele zöld. Az egész olyan amatőr hatást kelt. Szerintem a számokkal kiírt értékelések, meg a like, dislike, oldalra mutató hüvelykujj jelek jobbak voltak. Ami tetszik viszont az az ablakos felület leváltása, a szavazás és a funkciók szinthez való kötése.
2020. máj. 16. 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem teljesen jo lett, bar en kedvelem a minimalista stilust. Gyorsan betoltodik, a valaszokat egyszerubb megirni, mas mi kell meg?
2020. máj. 17. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A színeken meg a betűkön még lehetne csiszolni.

A régi oldal miért nem vakított?

És jól olvasható volt.

2020. máj. 17. 03:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kellett a változás, de nem az igazi: az üzenetjelző maradhatott volna piros, a kérdések melletti számok (leginkább a bal oldalra tekintőek) furák, nem egyértelmű a törlés sem.
2020. máj. 17. 08:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Számomra teljesen elvesztetette a karakterét. A megjelenítése kiemelkedett a Hoxa és társai oltalaktól.Most ugyanolyan gagyi benyomást kelt.
2020. máj. 17. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!