Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért lett ilyen áttekinthetet...

Miért lett ilyen áttekinthetetlen a GYK?

Figyelt kérdés
Másnak se tetszik? Bejön ez a sok fölösleges hírdetés mindenütt,nem látom át rendesen.régen jobb volt:S
2011. okt. 28. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ne is mond mikor megláttam azthittem rossz helyen jérok sokkal csúnyább és rosszab lett kérjük vissza a régi megszokott kinézetet
2011. okt. 28. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egy darab hirdetést sem látok. Igaz, nálam pont ezért van telepítve az AdBlock, telepítsd te is, és akkor nem lesz hirdetés.

Különben szerintem jók az új funkciók, csak még meg kell szokni, hogy a megjelenés is kicsit más. Még nem nagyon találom a helyem. Igaz, most értem haza pár perce, amikor elmentem itthonról, még a régi volt :) Szerintem estére már rutinos leszek újra :)

2011. okt. 28. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal jobban tetszik.

Azt hittem, rosszabb lesz, közben sokkal jobb. :)

Hirdetések ellen -> AdBlock Plus.

2011. okt. 28. 19:34
 4/5 Bitangjó ***** válasza:
100%
Szerintem meg örülni kell annak is h egyáltalán létezik az oldal. Akinek meg nem tetszik kezdjen pénzt küldözgetni az oldal üzemeltetőinek és akkor talán lesz egy kis beleszólása hogy nézzen ki az oldal.
2011. okt. 28. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:
ok,AD Blockot leszedem
2011. okt. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!