Meg lehet tudni, melyik válaszom hogyan lett pontozva?
Figyelt kérdés
Mintha egyesek tudnák, vagy ők csak egyre válaszoltak így egyértelmű nekik, vagy valahol látni ezt az infót?2011. márc. 11. 15:30
2/12 A kérdező kommentje:
Ott csak a kategória összesítését látom. Én pedig a egyes válaszaimra külön értem, hogy láthatnám e. Ha írtam 3-at és meglepődök, miért csúsztam, megtudnám e nézni melyik nem tetszett..
2011. márc. 11. 15:38
3/12 anonim válasza:
Sajna nincs ilyen funkció, egyenként kell végignézni.
4/12 anonim válasza:
Bocs az offért!
De erre én is kíváncsi lennék, pedig biztos lehet látni, mert nem egyszer volt már olyan hogy a kérdés kiírása után 1 órán belül is már a sokadik válasz után valaki beírja hogy "köszönöm hogy lepontoztatok" meg"nem értem miért pontoztatok le".SZóval biztos látni, mert a toplista csak naponta egyszer éjszaka frissül, tehát egy órán belül nem látni a toplistán a pontváltozást.
5/12 anonim válasza:
Az onnan tudja h nézegeti a topikot ahova írt és ha elegen pontozzák akkor megjelenik a válaszánál h ez a válasz x%-ban hasznosnak tűnik.
6/12 A kérdező kommentje:
De nem mindig van kiírva hány %. Ez is zavart ügy nekem. Van, hogy sok %, van hogy kevés, van, hogy semennyi, de eőttem válaszolónak, utánaménak van %, nekem nincs.
2011. márc. 13. 17:46
7/12 anonim válasza:
Ezt az infot nem látod,ezt csak a modik tudják egyenként a válaszolok adják a pontokat a fel-lepontozásból,tünik majd ki a százalék.
8/12 anonim válasza:
Egyetértek a 22,05-össel, én is nagyon gyakran vagyok így. A kérdező visszaírja, hogy köszöni a válaszomat, a többi válaszolónál is megjelennek, hogy hány %-ban volt hasznos a válaszuk, nálam pedig semmi. Én sem értem, hogy ez mitől, vagy kitől van?
9/12 anonim válasza:
Attól h még nem értékelték elegen a válaszodat.
10/12 anonim válasza:
A pontozást nem csak azt hogy hány %-ban adtak jó választ a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!