Miért nem szeretik számos országban a magyarokat?
Azért, mert nem tudnak mit kezdeni az irigységükkel és az évszázadok alatt (amúgy teljesen érthető, hisz meg se közelítettek minket szellemileg) kisebbségi komplexusuk miatt felgyülemlett hatalmas gyűlölet-áradattal, ez legfőképp szomszédékra értendő. A tótok képtelenek elfogadni, hogy az egész országukat tőlünk kapták ajándékba, az oláhok meg azt, hogy Erdély trianon előtt sosem volt semmilyen román állam része, ezért gyártanak mindenféle hazug elméletet hogy nagymorvabirodalom meg dákorománok, miközben szellemileg alacsonyabb rendűek. Figyelemre méltó, hogy a 19. sz-ban Erdélyben több román nyelvű iskola volt, mint magában Romániában!!! A szerbekről nem ejtek szót, érdemes megnézni mit műveltek a délszláv háborúkban és mit művelnek ma is... A franciák meg büdös aberrált csigaevő dohányfüggő köcsögök (nem kell cenzúrázni meg tiltani, a köcsög az egy edény), Rimbaud meg Verlaine a legszebb példányaik közé tartoznak.
Ti meg, rohadt antimagyar férgek, vándoroljatok ki mihamarabb, mert semmi szükség az ilyen nemzetellenes gondolkodású agyhalottakra, akik elhiszik az ELLENSÉGEINK hazugságait, és szintén azt vallják, hogy barbár mongoloidok voltak őseink és elvettük a szlávok jogos földjét, a mai magyarok meg mind szlávok, románok és németek leszármazottai blablabla... Méghogy "nincs magyar nép"?! Hát nekem ti tényleg mind szlávszármazékoknak tűntök, de a magyarok többségükben ma is az ősök vérét őrzik, elég megnézni egy szlávot és egy magyart, egyértelmű hogy más árnyalatú a bőrük (de nem mongol), én a közvetlen környezetemben tapasztalom nap mint nap. Meg hogy mi mindig a rossz oldalra álltunk és nyaltuk a seggeket, hát először is nem nyaltunk segget soha, legfeljebb kénytelenek voltunk egy rabiga viselésébe. Első VH-ban nem volt választásunk, a másodikban pedig nem hiszem, hogy a rossz oldalra álltunk volna. A rossz oldal a globalista/liberális/cionista/kommunista oldal volt!!! Nem ártana betérni egy nemzeti könyvesboltba és MŰVELŐDNI, de egy szimpla történelemkönyvből és lehet értelmes következtetéseket levonni.
Egyébként az a számos ország kifejezetten 3, mégpedig a kisantant. Én mindenesetre MAGYARKÉNT érzem és tudom, hogy joggal vagyok büszke nemzetiségemre. Azt viszont szégyellem, hogy az előttem kommentelő rengeteg féreg a honfitársam...
És a kommentben nincs gyűlöletkeltés és sértegetés, csak véleménynyilvánítás és felszólítás.
+ Valahol meg szeretik, pl. a törökök, lengyelek...
+ Meg mi sem szeretünk mindenkit. :/
Alapvetően az előítéletes gondolkodás miatt nem szeretik, akik, illetve a politikai célú indulatkeltés miatt.
válasz megírásának időpontja: 2008-11-24 21:51
Vele 100%-ig egyetértek!
Bár azért a történelem könyvet én megkérdőjelezném. Ha látnád hogy mit írnak egy 4.-es törikönyvben fejreálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!