Hol található az a kép, ami egy csinos nő és egy koszos lakáskontrasztjáról szól?
Nem tudom, de ha akarod, osszeszedem magam gyorsan, hogy szoktam utcara menni es csinalok par fotot melle a koszos macskaalomrol es az el nem pakolt, kanapen hevero (de tiszta, szaritorol leszedett :D) ruhakrol, meg a vizkoves tukorrol, stb.
Bar most viszonylag rend van. Meg amugy csak viccelek, nem csinalnek kepet :) Csak arra akartam celozni, hogy szerintem gyakori jelenseg, magamat rendberakni kevesbe megerolteto nyilvan, mint a lakast folyamatosan tisztan tartani, plane ket macska mellett, amibol az egyik csak felig-meddig szobatiszta, mert hulye, raadasul epp vedlik mint a szemet. Bevallom oszinten, akkor csinalok altaban nagytakaritast, ha varok valakit, azon kivul pedig maximum a mosogatas, mosas, heti 1x porszivozas es felmosas ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!