A telefonos boltokba "kötelező" szőkére kimaratott hajú, csinos, fiatal, ötméteres műszempillás nőknek és tetkós, kigyúrt férfiaknak lenni (többi lent)?
Miért csak a külsőségek a fontosak? Így akarják bevonzani a vendégeket? Fura... Az a világosra kiszívatott haj a nőknél, ami szőke akarna lenni, de vöröses lesz kissé, mert ugyanis a hajtövükön a lenövésük(és a szemöldökük is)koromfekete, így lerúgja a festéket. Borzalom.
Ilyen fiatal p csákat alkalmazni, de ez még hagyján is lenne, de hogy fingjuk nincs a telefonokról szinte egyiknek se... Mégse a belső számít, hanem a külső...
Arrébb meg egy szép bőrű, jólfésült fekete hajú, tetovált karú és nyakú, kissé kisportolt koma volt, nagyon jól nézett ki, de ez mellékes, mert inkább nők vannak többségbe.
A férfit meg a fiatal női vendégeknek tették oda, a kiszőkített jócsajokat pedig a csávóknak?
Miért csak a külső számít, nem pedig a tudás...
Miért csak az üresfejű műcsajok számítanak? Akiket dolgozni vesznek fel, még oksa is lenne, hogy jól nézzen ki(bár ez a megjelenés túlzás egy melóhelyre), de hogy a többségüknek lövésük nincs a mobiltelefonokról, csak a flörtölésről meg a hajdobálásról... Szörnyű... Miért jó ez?
20/nő
Ui.: Bocs, ha valakit ezzel megbántottam.
Én az olyan üzleteket (Bármilyen.)szeretem, ahol MILF-ek vannak.
Ez alapján választottam ki a kedvenc kávézóm, a kedvenc postám, a kedvenc patikám,...
A telefonos boltokban k**** keveset fizetnek az eladónak. Kb ha már lélegzik, és közben nem csöpög ki anyála, akkor fel van véve.
Aki már össze tud adni fejben 2 számot, az elmegy olyan helyre dolgozni, ahol többet fizetnek.
A műszempillás meg a hurkanyakú az a társadalom legalja szellemileg. Annál már csak a drogos öregező patkányoknak van kevesebb agya.
Négyesnek: az hagyján lenne, h ilyen Barbie-babákat alkalmaznak, de a fejükbe is annyi az ész, mint egy műanyag bábunak: csak színtiszta levegő, levegő és levegő...
Szóval a múltkor el kellett máshova vinni szereltetni a telefonom, mert lefagyott és félrecsúszott a képernyője(bal oldalra, és ez jócskán meg is nehezítette az SMS-írást meg a tárcsázást, meg minden mást is), és nem reagált semmire, de ezek a hidrogénszöszikék azt mondták, kuka az egész. Végül felvittem egy debreceni GSM-be, és ott tudtak vele mit kezdeni.
Nem feltétlenül erre utalnék... Csak arra, h ezek hü.....e pi...........sák voltak, és még vagy úgy kb nyolc volt ott körülötte. Ők is ilyen értelemtő erősen mentesült dumával beszélgettek a kuncsaftokkal... Nemcsak ez az egy és nem csak velem.
Nem feltétlen függ össze a szőkítés meg az ostoba fej, de elég gyakran együtt jár, h kívül szőke belül sötét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!