Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Na és ilyenkor most tényleg...

Na és ilyenkor most tényleg mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy a lányom(14)

kölcsön adta egy vadiúj (drága) felsőjét,hozzávaló cicanadrágot és egy cipőt egy barátnőjének egy alkalomra,keresztelőre.

A barátnő nem hozza vissza a dolgokat,szomszédok elmondása szerint mindenhova abba megy,és ramaty állapotban van.

Szóltam az anyjának azt mondta,hogy még az nap délután visszahozza.Na arra megint várhattam.Üzentem a mostohafiammal aki jóban van az apukával,de azóta se semmi.Ma találkoztunk a lánnyal,eléggé zavarba jött és amint meglátta,hogy ott vagyunk "elmenekült" az utcáról.

Miért nem hozza vissza szerintetek?

Mit kellene ilyen helyzetben csinálnom?

Előre is köszönöm.

33N

2010. júl. 28. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sétáljatok át a lányoddal hozzájuk a cuccokkért.
2010. júl. 28. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ramaty állapotban van, azért titkolóznak. Lehet ég a pofájuk, szépen szólva. Struccpolitika.
2010. júl. 28. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóval egyetértek. Átmennék a lányommal együtt. Ha ramaty állapotban van a cucc, én biztos kifizettetném!
2010. júl. 28. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én rosszul vagyok az ilyen kunyerálós emberektől. nekem is van ismerősöm, mondjuk nem ruhákat kért tőlem, hanem könyveket, de kb 2 éve nem óhajtja visszahozni, pedig már nem egyszer szóltam.

Kérdésedre a válasz: menjetek el hozzájuk a cuccokért, akkor már nincs menekvés nekik.

2010. júl. 28. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek át hozzájuk és addig maradjatok míg vissza nem kapjátok a ruhákat.Ha tényleg olyan rossz állapotban vannak én elkérném az árát tuti.Itt a faluban is volt egy kiscsaj aki elkérte a "barátnői" ruháját egy bulira vagy valami és nem adta vissza minden nap azokat hordta.Végül az egyik ilyen lány odament hozzá hogy most azonnal adja vissza a cuccait.Nagynehezen megkapta de a többiek nem.
2010. júl. 28. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a holmikért,ha ramaty állapotban van meg fizettesd ki vele!Ha nem vigyáztak a ruhára akkor vegye úgy hogy vett a lányának egy drága cuccot!
2010. júl. 28. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Hát igen ez a lány is elég kéregetős és elfelejti vissza adni amit elkér.

Egyébként a lányom már nem is nagyon barátkozik vele,mert eléggé ,hát nem is tudom,hogy fogalmazzak szépen.

Szépíteni nem tudom a lány mostanában eléggé ku...ás lett.

Na majd akkor valamelyik nap átmegyünk a cuccokért.

2010. júl. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!