Na és ilyenkor most tényleg mit tegyek?
A helyzet az,hogy a lányom(14)
kölcsön adta egy vadiúj (drága) felsőjét,hozzávaló cicanadrágot és egy cipőt egy barátnőjének egy alkalomra,keresztelőre.
A barátnő nem hozza vissza a dolgokat,szomszédok elmondása szerint mindenhova abba megy,és ramaty állapotban van.
Szóltam az anyjának azt mondta,hogy még az nap délután visszahozza.Na arra megint várhattam.Üzentem a mostohafiammal aki jóban van az apukával,de azóta se semmi.Ma találkoztunk a lánnyal,eléggé zavarba jött és amint meglátta,hogy ott vagyunk "elmenekült" az utcáról.
Miért nem hozza vissza szerintetek?
Mit kellene ilyen helyzetben csinálnom?
Előre is köszönöm.
33N
én rosszul vagyok az ilyen kunyerálós emberektől. nekem is van ismerősöm, mondjuk nem ruhákat kért tőlem, hanem könyveket, de kb 2 éve nem óhajtja visszahozni, pedig már nem egyszer szóltam.
Kérdésedre a válasz: menjetek el hozzájuk a cuccokért, akkor már nincs menekvés nekik.
Köszönöm a válaszokat!Hát igen ez a lány is elég kéregetős és elfelejti vissza adni amit elkér.
Egyébként a lányom már nem is nagyon barátkozik vele,mert eléggé ,hát nem is tudom,hogy fogalmazzak szépen.
Szépíteni nem tudom a lány mostanában eléggé ku...ás lett.
Na majd akkor valamelyik nap átmegyünk a cuccokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!