13-18 éves lányok! Ti milyen gyakran jártok el barátokkal akárhova igy a nyáriszünetben?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 17:08
11/14 anonim válasza:
Hát én szeretnék legalább hetente 4x 5x de annyira nehéz őket berángatni, hogy hihetetlen.:D Főleg azt a barátnőmet aki a legtöbbet panaszkodik, hogy unatkozik. xD
Így aztán heti 2-3 alkalom lesz belőle. :(
12/14 anonim válasza:
nem feltétlenül kell pénz ahhoz, hogy szórakozz. én debreceni vagyok, és ha jó az idő akkor mindig elmegyünk a békás tóra, utána meg fagyizni, vagy az állatkertbe, az se olyan drága. keddenként meg moziba megyünk, ugye van most ez a kedvezmény, hogy 2 jegy egy áráért :D de sétálgatni is jó a városban, mi többnyire ezeket szoktuk csinálni. ha meg otthon vagyunk, akkor filmnézés
13/14 anonim válasza:
eddig 2X találkoztam a barátnőmmel
talán még 1X fogok aztán ennyi, nem nagyon vannak barátaim
14/14 anonim válasza:
Ez tényleg nem pénz kérdése, hanem barátságé. Mi szinte mindennap együtt lógunk, és meg lehet oldani úgy is, hogy egy fillért se költünk. Kiülünk a parkba, sétálunk, kutyát sétáltatunk, eljárunk kocogni, filmezünk, szétnézünk a városban, kimegyünk úszni (víz melletti városban lakunk), elmegyünk bicajozni, vagy szimplán csak átmegyünk egymáshoz és csinálunk valamit. Néha fagyi vagy kóla, de az sem olyan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!