Én 17 éves vagyok és a nyáriszünetben szeretné önkéntes munkát végezni, de sajnos nem találtam nekem valót (18 év alatt, Magyar országon, nyáriszünetben). Valaki tudna ajánlani vmit?
Akkor ajánlom neked a Demokratikus Ifjúságért Alapítványt. Ez egy fiatalokból álló önkéntes szervezet. Mindenfélét csinálnak, hulladékgyűjtéstől az óvodakerítés-festésig. A társaság pedig itt is nagyon jó.
Itt utánanézhetsz, és kereshetsz magadnak (ugyancsak a lakóhelyednek megfelelően) egy csoportot. Örömmel fogadnak majd.
Az óvodák nyitva vannak nyáron is, ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni.
Önkormányzat, családsegítő, egyház... minden ilyen helyen érdemes érdeklődni, kölcsönös szimpátia esetén találhatsz olyan családot, vagy épp idős embereket, akiknek tudnál segíteni.
Milyen jellegű munkára gondoltál, és miket találtál, amik nem 'valók' neked? Mekkora településen élsz?
Köszönöm mindnkinek a segítséget!
Úgyézki, h végre találtam egy helyet.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!