Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A melegek miért támogatják az...

A melegek miért támogatják az arab emberek bevándorlását?

Figyelt kérdés
Komoly kérdés, hisz tudjuk, hogy az iszlám vallás követői miként gondolkodnak a melegekről. Én személy szerint egyik oldalon sem állok, viszont sok helyen azt olvasom, hogy a melegek kiállnak a bevándorlók mellett, és paradoxnak tűnik a helyzet. Szerintetek ez miért van?

2020. ápr. 15. 00:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy miért gondolkodik mindenki "csomagokban"?

Ha meleg vagy akkor liberális vagy, ha liberális vagy akkor bevándorláspárti, ha bevándorláspárti akkor hazaáruló nemzetgyűlölö? De most tényleg? Nem lehet az embernek eltérő véleménye adott témákról?

Én pl meleg vagyok, de nem tartom magam liberálisnak. Hiszek abban, hogy mindenki élje az életét úgy, hogy számára a lehető legkomfortosabb legyen, és a magánéletébe ne szólhasson bele senki; de van egy csomó olyan "liberálisnak titulált" gondolat amivel nem értek egyet. Szeretem a hazámat de nem vagyok mélymagyar és nem rohangálok árpádsávos zászlóval kiabálva, hogy ki miért is nem akkora magyar mint én.

Nekem nincs bajom a bevándorlással. Nekem a korlátozás nélküli, illegális bevándorlással van gondom. Nekem nem a multikulturalizmussal van bajom, hanem azzal, hogy ennek a leple alatt az egyik kultúra igyekszik elnyomni a másikat. Szerintem az nem békés egymás mellett élés, ha nekem meg akarják mondani, hogy nem tarthatom a Karácsonyt és nem hordhatom a vallásom jelképeit mert az valakit zavar. Felnőtt emberek vagyunk. Én sem zavartatom magam más emberek szokásai/vallása/szertartásai miatt amíg az az én életemre közvetlenül nincs hatással, de ugyan ezt el is várom másoktól.

Akkor most mi van?

Szóval a kérdésre a válasz az, hogy nem, nem támogatják a melegek. Vannak melegek akik támogatják és vannak akik nem.

2020. ápr. 15. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a liberálisok is azt gondolják, hogy ha jobber vagy akkor vallásos is.

Én pl. jobber vagyok, szerintem a vallás az emberiség legnagyobb rákfenéje és a legjobban a melegekkel értem meg magam annak ellenére, hogy heteroszexuális vagyok, ja igen, és a Kárpátia a kedvenc zenekarom, meg a TE ami az első két sorommal nem túl összeegyezthető.

2020. ápr. 15. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a kérdés mit keres a szexualitás kategóriában? Ez kőkemény politizálás:D
2020. ápr. 15. 12:12
 14/16 anonim válasza:

Ez nem meleg téma. Én ugyan szeretem a fiúkat, de nincs helyük a migránsoknak nálunk. Nem azért mert muzulmánok vagy más színűek, hanem azért mert ők nem lesznek olyan toleránsok velünk, mint mi ővelük.

Nem szeretnék egy Afganisztánszerű országban élni a szülőföldemen.

2020. ápr. 15. 12:20
 15/16 Lacás1976 ***** válasza:
49%
Én meleg vagyok (hidd el nagyon) és egyáltalán nem támogatom. Maradjanak otthon ahányan vannak! Disznóvérrel töltött árkokat raknék a zöldhatárra meg robotgépágyúkat disznóvéres lövedékekkel.
2020. ápr. 15. 17:19
 16/16 anonim válasza:

Attol mert a hangosabb melegek támogatják nem azt jelenti, hogy az összes.

Nem minden melegnek ugyan az a véleménye

2020. ápr. 21. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!