A melegek miért támogatják az arab emberek bevándorlását?
Az iszlám ugyanazt gondolja a melegekről mint a kereszténység.
De a melegek aránya még azokban az országokban is annyi, mint nyugaton, ahol halállal büntetik, ha kiderül.
Egyébként az nem paradoxon, hogy rengeteg cigány támogatta a Jobbikot?
Amúgy, hogy választ is adjak a kérdésedre, az ok valószínűleg nem a szexuális beállítottság, hanem a kisebbséggel való empátia lesz. A melegeket sok helyen ugyanúgy kiközösítik, mint a migránsokat.
És hozzá tenném, hogy épeszű embernek eszébe sem jut az, hogy párszázezer arab (nem feltétlen muszlim!) megjelenése indokolttá tenné Európa törvényeinek "muszlimosítását". Pláne, hogy Nyugat évtizedek óta hitetlen, még a katolikus papokat is Indiából meg Afrikából importáljuk, nem lesz itt nagy muszlimkodás:D
Csak az iszlám vallással van bajom. A hardcore iszlámhívők bevándorlását nem támogatom, de ez nem jelent semmit.
Remélem tudod, hogy nem csak arab ember veheti fel az iszlám vallást, az iszlám pedig az arabok nélkül is bejut.
Ez olyan mint a bárány meg a farkas , bárány aranyos, cuksimuksi, a farkast meg hidegen hagyja, leöli. Ilyen az a vallás is ahol konkrétan bűnnek veszik ha férfi férfival hál.
De nem csak a radikális iszlám, még a mérsékeltebb csecsenek is ilyenek, ott konkrétan a család öli meg ha rájönnek. És az ilyen embereket engednek be millió számra ide, Európába, ellenőrizetlenűl.
7#
Hahahah mert FIDESZ értitek. A legviccesebb dolog, amit valaha láttam
Lehet, nekem nem kéne itt válaszolni, minthogy se a maszkulinitásnak, se a bevándorlásnak nem vagyok rajongója. Utóbbit már Mária Terézia alatt rendesen fékezni kellett volna, akkor most itt se szőkék, se keresztények, se Istvánok, se Józsefek, se Stadlerek, se Mercedesek, se Bayer Zsoltok, se Gyurcsányok nem lennének, legföljebb valami Duna-Volga-Irtis unió Hungáriától Dzsungáriáig...
Viszont azok az "arab, iszlamista" bevándorlók lehet, hogy épp perzsa anyanyelvű, afgán állampolgárságú töketelevanavallással türkmének, csak tudod, kicsit közelebb kéne menni hozzájuk, sőt, nevük is van külön-külön, akármelyiket meg lehet két perc alatt keresni a Facebookon, és azt is el lehet olvasni, mi éppen a világról aznap a véleménye... Nem állítom, hogy mindegyik technokrata, homokos és liberális három diplomával, bár aki az, azok már mind itt vannak, gondolhatod, hogy az ilyen Ajatolláhk, Aszadok és Bin Ládenek országában miféle életkilátások vártak volna rájuk. A többi 20-ból 19 meg pontosan ugyanolyan sötét, mint a magyar oktatási rendszer ballagási végterméke... Legyen meg a mindennapi pláza meg a világítótelefon nyomkodni, azt kész. Allah? Ugyan... Igaz, már 3-4 nyelvet beszél, és nem a magyar lesz az utolsó, aminek nekifekszik, mert innen húznak a jóéletbe. Laktam négy évig szabadkijárásos menekülttábortól pár sarokra, előttem van jó pár tucat arc azóta is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!