Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Össze lehet jönni szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze lehet jönni szerintetek arab srácokkal szexre? Pl. Akik egyetemre járnak? Vagy mind vallásos muzulmán?

Figyelt kérdés
A másik: milyen körülmetélttel szexelni? Mire kell figyelni?
2019. szept. 7. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Vallásosak? :D

Isznak, drogoznak, fiúkkal szexelnek, ittasan vezetnek, bórtúrákra járnak és olyanokról is tudok akik lányokat erőszakoltak meg. Sajnos ez mind igaz, bírósági tárgyalásokon rendszeresen találkozom velük.

2019. szept. 7. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Össze lehet velük jönni.De hidd el egyik sem leányálom.Tapasztalatból írom.
2019. szept. 7. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
Szia Allah vagyok.Irj :)
2019. szept. 7. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
4%

Milyen érdekes hogy eltűnt a hozzászólásom ....

Hiába törölteted attól az igazság megmarad....

Nevetséges vagy.

2019. szept. 7. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ossze. Csak nem ajanlom. Nekem volt egy masfel evig. Persze nem akarok altalanositani, viszont a haverjait is ismertem.
2019. szept. 7. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Konkrétan pont a saját kultúrájukból fakadóan könnyű találni szexre muzulmán (főleg arab) férfiakat. A legtöbbjük simán heterónak tartja magát annak ellenére, hogy szexel férfiakkal. Nekem akik voltak eddig, mindnél ez volt a helyzet. Egyébként eléggé erőszakosak és dominánsak, ami nekem mondjuk bejön. Komolyabb kapcsolatot nem tudnék egyikükkel sem elképzelni. 19/m
2019. szept. 8. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:
14%

#6 gratulálok....

Nem irhatom ki a véleményem mert tiltják, de szerintem sejted...&$#&$#&%=%=

2019. szept. 8. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

Igaza van a 6osnak.

Igaz én nem vagyok pasi de sok arab/afgán barátom van,vannak akik szexelnek férfiakkal is és heterónak tartják magukat attól (szerintem biszexek inkább csak náluk nem nagyon használatos kifejezés ez)

Szexkapcsolatban kölcsönösséget ne nagyon várj,és leginkább top srácok,dominánsabbak.

Aztán ha komoly kapcsolatod lesz az már megint más. Még a melegek se fognak semmibe sem venni ha össze vissza szexelsz mindenkivel,meg rögtön összefekszetek.

Ha tetszenek az arab srácok,inkább egy meleg (nem bi) fiúval foglalkozz komolyabban.

2019. okt. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!